Tunisiaan tarjolla jälleen golfmatkoja

Muutaman hiljaisen vuoden jälkeen Tunisia on palannut matkailukartalle entistä vahvemmin. Paljon kysyttyjä viikon ja kahden viikon matkoja on tarjolla myös suomalaisille jo tänä syksynä, kun Golf Plaisir on ottanut talvikauden ohjelmaan Tunisian ryhmämatkoja.

Euroopan parhaana palkittu Golf Plaisir on kansainvälinen golfmatkajärjestäjä, joka on muutaman vuoden toiminut aktiivisesti myös Suomessa. Hyvien kontaktien avulla heillä on erinomaiset suhteet Tunisian johtaviin golfkeskuksiin ja hotelleihin. Ruotsissa ja Tanskassa Tunisian matkojen kysyntä on kasvanut tänä syksynä nopeasti uudelleen avautuneen suoran lentoyhteyden myötä.

“Tunisia on tuttu kohde monelle, ja suomalaiset ovat kaivanneet Tunisian matkoja paljon. Siksi on hienoa että voimme jälleen tarjota matkoja loppuvuodesta Hammametiin ja Tabarkaan”, Mona Chabchoub Wessblad Golf Plaisirilta kertoo.  

Myös taustansa puolesta Wessblad on mielissään,  että Tunisian suosio golfkohteena on jälleen nousussa. Wessblad on kasvanut Tunisiassa ja nähnyt läheltä kuinka matkailu on ollut keskeissä roolissa maan talouden ja demokratian kehityksessä.  

“Tunisia on ottanut viime vuosina taas ison askeleen eteenpäin matkailumaana ja se houkuttelee entistä enemmän matkailijoita ympäri Eurooppaa.”

Suomesta ei ole tehty juurikaan ryhmämatkoja Covid-pandemian jälkeen. Yksi keskeinen syy on ollut huono lentoyhteys.  Matkailun kasvu on jo tuonut suorat lennot muihin Pohjoismaihin, ja Wessblad uskoo, että lähiaikoina myös Helsinkiin saadaan parempi lentoyhteys.

“Nyt lennämme vielä Helsingistä Pariisin kautta ja matkustukseen kuluu selvästi enemmän aikaa. Odottelu ja pidempi matkustus kuitenkin palkitaan upean hinta-laatusuhteen matkoilla ja perillä odottaa ihanat elämykset.”

Tunnelma Tunisian lomakaupungeissa on hyvin kansainvälinen. Välimeren naapurimaiden vaikutus on ollut aina vahva maiden läheisten ja ystävällisten suhteiden takia. Kun tähän lisätään afrikkalainen vaikutus, on lomailijalle luvassa kohdemaassa inspiroiva yhteiskunta, jossa sekoittuu vaikutteita monista kulttuureista.

“Olemme historiallisesti olleet läheisiä mm. Ranskan ja Italian kanssa, ja matkailu Tunisiaan on aina ollut vilkasta Välimeren maista.”

Wessblad vierailee säännöllisesti synnyinmaassaan ja on huomannut kasvaneen turismin positiiviset vaikutukset.

“Paikalliset ovat niin iloisia kun moni matkailija on palannut taas Tunisiaan ja he odottavat innolla suomalaisgolfareita. Matkailu on keskeinen osa Tunisian kansantaloutta.”

Moni Tunisiassa vieraillut on ihastunut ystävälliseen palvelukulttuuriin. Hymy tulee aidosti henkilökunnan kasvoille ja paikalliset haluavat matkailijan tuntevan itsensä tervetulleeksi. 

Tunisiassa vierailijoita kiehtoo kulttuuri, jossa keskeisessä osassa on musiikki ja tanssi. Tarjolla on lukuisia musiikkifestivaaleja, ja esimerkiksi Tabarkassa järjestetään kansainvälinen jazz-festivaali.

Kohteissa on turvallista liikkua, ja tärkeä osa matkaa on myös maan erinomainen ruoka- ja juomakulttuuri. Maa onkin kuuluisa erityisesti kalaruuista, joita puhtaat Välimeren rantavedet tarjoavat.  

Golf Plaisir tekee talvikaudella 23-24 ryhmämatkoja Hammametiin sekä marraskuussa kiehtovan Hammametin ja Tabarkan yhdistelmämatkan. Yhdeksän päivän aikana golfari pääsee kokemaan niin Välimeren rannalla olevan Tabarkan viiden tähden golfkeskuksen kuin Hammametin kiehtovan kaupungin ja Citrus Golfin upeat väylät.

Maan golfkohteet toimivat sään puolesta erinomaisesti keväällä kauden aloitukseen ja syksyllä, kun golfkausi loppuu pohjolassa. Tunisiassa voi pelata vuoden ympäri ja jouluna Golf Plaisirin ohjemassa on erikoismatka. 

“Jos haluaa viettää joulun Tunisian lämmössä golfaten,  on sekin mahdollista tänä vuonna.” 

Golf Plaisirin teemamatka: Hammamet & Tabarka

Tervetuloa unohtumattomalle golfmatkalle Tunisiaan!

Matkan sisältö:

 • Air France reittilennot Helsinki-Tunis-Helsinki (via Pariisi)
 • Lentokenttä- ja golfkuljetukset
 • Matkatavaralaukku ja golfbägi ruumaan sekä käsimatkatavara
 • 10 aamiaista ja 9 illallista
 • 5 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa, Hotel Phenicia****
 • 4 koko päivän green fee Citrus golfkentillä (La Foret ja Oliviers)
 • 4 yötä jaetussa kahden hengen villassa, Hotel La Cigale*****
 • 4 koko päivän green fee Tabarka golfkentällä
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut/ Roy Kanerva
 • Matkan hinta 1495€/ hlö/ jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Yhden hengen huonelisä +210€

Ilmoittaudu Hammamet & Tabarka matkalle

Katso myös Golf Plaisirin matkan Citrus Golfiin:

Joulun ja uudenvuoden matka Tunisian Hammametiin

Viikkomatkat Tunisian Hammametiin syksyllä 2023 ja keväällä 2024

Golf Plaisirin Contracting Manager, Mona Chabchoub Wessblad nauttii kotimaansa vieraanvaraisuudesta ja kuumana päivänä mukavasti viilentävästä pyyhkeestä Citrus Golfissa.

Lue lisää Tunisia golfmatkailusta TÄÄLTÄ