OnGolf tarjoaa parhaat yhteydet omilla lennoilla

Belekin kysyntä kasvaa – Euroopan johtavan golfalueen suosio on jälleen vahva

Belek on palannut takaisin omalle paikalleen suomalaisten golfarien suosikkikohteeksi. Laadukkaat kentät yhdessä viiden tähden all inclusive -majoituspakettien ja mainion sään kanssa houkuttelevat lomailijoita. OnGolfin omat suorat lennot lisäävät matkustusnautintoa entisestään.

Belek on parhaimmillaan keväällä, kun kotimaan kentät vielä valmistuvat tulevaan kauteen mutta golfari mielii pelaamaan. Belekin salaisuus on aina ollut lomailun vaivattomuus; korkeatasoisen golfin ja majoituksen lisäksi mainio sää, suorat lennot sekä lyhyet siirtymiset kutsuvat Turkin etelärannikolle.  

“Erinomaisessa kunnossa olevista kentistä ja aurinkoisista säistä voi nauttia täysillä maalis-huhtikuussa”,  OnGolfin toimitusjohtaja Tuomas Kiiskinen toteaa. Maamme suurin golfmatkatoimisto vie golfareita Belekiin maaliskuun 17. päivästä lähtien kuuden viikon ajan.

“Turkin asenne Suomen Nato-hakemukseen vaikutti tilapäisesti myös golfmatkailuun”, Kiiskinen myöntää. “Nyt tilanne on kuitenkin normalisoitunut ja kiinnostus Belekin matkoihin on palannut entiselleen.”

Turkin matkojen suosio johtuu myös hintatasosta. Hintojen kallistumisen myötä moni kohde esimerkiksi Espanjassa on ensi keväänä selvästi Belekiä arvokkaampi.

“Belekissä saa samalla rahalla paljon enemmän. Kentät ja hotellit ovat huippulaatua, ja all inclusive -paketit houkuttelevat . Kun tilaat matkan Belekiin, tiedät että matkabudjetti on siinä.”

Viiden tähden Titanic on alueen nouseva kohde.

Pelimatka pitenee OnGolfin suorilla lennoilla 

Yksi keskeinen syy Belekin matkojen uuteen tulemiseen on OnGolfin omat suorat lennot. Yhteistyössä SunExpressin kanssa OnGolfin matkailijat pääsevät omilla tilauslennoilla Helsingistä suoraan Antalyaan.  
“Antalya on vain puolen tunnin päässä Belekistä, joten matkailijat saavat niin lähtö- kuin paluupäivä paljon lisäaikaa. Lyhyen siirtymän lisäksi pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset lentoajat, joita muilla matkanjärjestäjillä ei ole.”  

SunExpress on Lufthansan ja Turkish Airlinesin vuonna 1989 perustama ja omistama tytäryhtiö, joka on erikoistunut charter-lentoihin. Yhtiö on kerännyt Euroopasta useita palkintoja turvallisuudestaan, mukavuudestaan ja täsmällisyydestään.

“SunExpressillä on Euroopan uudenaikaisin lentokalusto. Mukavuuden lisäksi modernit koneet tarjoavat turvallisuutta myös erittäin vähäisillä päästöillä.”

Tarjolla Belekin paras kenttä- ja hotellikattaus

OnGolf on vakiinnuttanut asemansa Belekin kokeneimpana ja suurimpana kotimaisena matkanjärjestäjänä. Euroopan johtavan golfalueen viidestätoista golfkeskuksesta OnGolf on valinnut matkailijoilleen parhaat kenttä ja hotelli -yhdistelmät. Jos lomalla kaipaa golfpäivän jälkeen lisää ohjelmaa, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kylpylät ja upeat hiekkarannat tuovat lisämukavuutta pelimatkaan.

“Kenttien kunto Belekissä on erinomainen ja all inclusive -tarjoilut kehittyvät koko ajan. Nykyään myös lähes kaikilla golfklubillakin on tarjolla matkan hintaan sisältyvät ruoka- ja juomatarjoilut.”

Gloria Golfin 45 väylää ja laadukkaat hotellit ovat suomalaisten kestosuosikkeja. Gloria Golf ja Verde hotellit edustavat Belekin laatua ja vieraanvaraisuutta  parhaimmillaan.  Pidetty golfklubi kenttineen löytyy vain lyhyen shuttle-matkan päästä molemmista hotelleista.

Cullinan Golf Links

Titanic on puolestaan nostanut koko ajan suosiotaan hulppean viiden tähden hotellin ja uusien Olympos- ja Aspendos -kenttien avulla. Resortissa on modernien huoneiden lisäksi mm. Belekin suurin kylpyläosasto saunoineen ja kuntosaleineen, neljä ravintolaa, baareja ja yökerho.  

Klassikon maineessa oleva Sirene on kuulunut Belekin alkuajoista lähtien alueen suosituimpiin hotelleihin.  Läheisen Antalya Golfin erinomaisten kenttien lisäksi hotelli on kuuluisa erityisesti ystävällisestä palvelustaan.  

Aivan Belekin alueen läntisessä osassa sijaitseva Antalaya Golfin PGA Sultan -kenttä on pitänyt asemansa Välimeren alueen parhaiden kenttien joukossa. Leppoisampi Pasha on taas klubipelaajalle lomagolfia rennoimmillaan. 

Kaya Belek ja  Cornelia De Luxe edustavat  puolestaan OnGolfin tarjonnassa erinomaista hinta-laatu -suhdetta. Kaya on tunnettu laadukkaasta ja ystävällisestä palvelusta, ja sen Kaya Palazzo -golfkenttä löytyy aivan hotellin vieressä. Kayan matkalla vieraillaan myös upealla The Montgomerie MAXX Royal -kentällä, jolla on vahva paikka Belekin ykkösrivissä.  

“Cornelia De Luxe on hieman pienempi resort ja intiimin tunnelman lisäksi se houkuttelee loistavilla ravintoloilla. Hotellin 27-reikäinen kenttä tarjoaa haasteita jokaiselle pelipäivälle.” 

Lue lisää TÄÄLTÄ

OnGolf ennakkovaraajan etu 15.10. asti!

Gloria New Course