Golfarit löytäneet Vuosaaren Planmeca Areenan

Planmeca Golf Areena on Suomen suurin golfin täyden palvelun talviharjoittelukeskus. Ensimmäinen kokonainen kausi Vuosaaressa sijaitsevassa keskuksessa on alkanut erinomaisesti. Niin harrastajat kuin maamme kärkipelaajat ovat antaneet kiitosta huippuluokan olosuhteista.

Planmeca Areena tarjoaa golfin harrastajalle erinomaisten harjoitteluolosuhteiden lisäksi viihtyisän ilmapiirin palveluineen. Suurhallissa on harjoittelutilaa liki 4000 neliötä, reilun 700 neliön lähipelialue, suuri golfkauppa, kahvila, golfsimulaattori ja puitteet fysiikkaharjoittelulle.

”Lyöntipaikkoja meillä on kahdessa kerroksessa yhteensä 33 ja erityisesti pitkä lyöntimatka on harjoittelijoiden mieleen. Kunnon valaistus on tärkeää harjoittelun ja viihtyvyyden kannalta. Täällä treenatessa unohtuu helposti, kuinka huono keli ulkona on”, hallin markkinointijohtaja Pekka Löfman kertoo.

Planmeca Golf Areena on auki talvikaudella aamu yhdeksästä ilta yhdeksään. Löfman haluaa harjoittelun olevan mukavaa ja ilmapiirin positiivinen.

”Areenalla järjestetään talvikaudella viikkokisoja ja isompiakin turnauksia. Luvassa on huikeita palkintoja. Kilpailut ja erilaiset tapahtumat tuovat harjoitteluun erilaisuutta sekä lisää motivaatiota myös talvikauden treenaamiseen.”

Vuosaaren talviharjoittelukeskuksesta löytyy 33 lyöntipaikkaa.
Vuosaaren talviharjoittelukeskuksesta löytyy kaikkiaan 33 lyöntipaikkaa kahdessa tasossa.

Erinomainen lähipelialue

Planmeca Areenalla on panostettu lähipelin harjoitteluun ja alueet ovat vapaasti käytössä lyöntipaikan maksaneille. Suurten lähipelialueiden laadukkaat tekonurmet takaavat pelaajille erinomaisen harjoittelupaikan, jossa pallon käyttäytyminen ja tunne ovat hyvin lähellä ulkoviheriöiden olosuhteita. Lähipelialue on valtavan kokoinen – reilu 700 neliötä – joten tilaa riittää kaikille harjoittelijoille.

Planmeca Areenalla on tarjolla myös täyden palvelun opetustoimintaa. PeGo Golf Schoolin ammattilaiset järjestävät kursseja niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineille pelureille. PGA prot tekevät myös Trackman analyyseja ja PeGon mailahuoltopalvelut ovat maan eliittiä. PeGo Pro Shopista löydät ammattilaisten tekemän välinefittauksen avulla myös parhaiten peliisi sopivat mailat.

Planmeca Areenalla on käytössä Sports-Coach GPS Golf –simulaattori, jossa on High Speed -kamerateknologia ja täydellinen pallonseuranta. Golfin sijasta simulaattorilla voi pelata myös jalkapalloa ja fudisgolfia.

Planmeca Golf Areenalle löytää helposti. Vuosaareen on vaivatonta tulla myös Helsingin keskustasta, ja yhä useampi tekee pidemmän matkan huippuluokan olosuhteiden takia.  Harjoittelukeskus sijaitsee Vuosaaren urheilupuistossa harjoitusjäähallin vieressä.

”Jäähallin edessä olevalla suurella parkkialueella on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Mertolta ei ole hallille kuin 800 metriä”, muistuttaa Löfman.

Myös moni ammattilainen ja Uudenmaan golfseura on ottanut Planmeca Areenan omaksi talviharjoittelun tukikohdaksi. Mikko Ilonen vierailee Planmeca Areenalla yhdessä valmentajansa Timo Rauhalan kanssa. Nuorista tulevaisuuden nimistä hallissa viihtyvät mm. Oliver Lindell ja Matias Honkala, jonka voi ajoittain nähdä myös tiskin takana työtehtävissä.

Aktiivista toimintaa Vuosaaressa

Vuosaaresta on kasvanut nopeasti pääkaupunkiseudun kattavin ympärivuotinen golfkeskittymä. Planmeca Areena tekee yhteistyö Laajasalon ja Vuosaaren kenttien kanssa niin, että lajin harjoitteleminen ja laadukkaan golfopetuksen saaminen ovat mahdollista kaiken tasoiselle golfarille vuoden jokaisena päivänä.

Seurojen alkeiskurssit ja sisätreenit vedetään Planmeca Areenalla. Laajasalon par 3-kentältä on hyvä hakea pelikokemusta sekä onnistumisia, ja Vuosaari Golf tarjoaa loistavan 18-reikäisen kentän kaikkine puitteineen.

Vuosaaressa on tehty määrätietoista työtä, jotta uusia harrastajia saadaan lajin pariin. Koululaiset ovat tulevaisuuden harrastajia ja sen takia Planmeca on tarjonnut lähikouluille mahdollisuuden tulla tutustumaan golfiin.

Planmeca Areena

www.planmecaareena.golf

Pallokuja 1, 00980 Helsinki

info (at) planmecaareena.golf
Ajanvaraus 0400 850737

Aukoloajat: ma – su klo 09.00 – 21.00