Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa uusi laadukas talviharjoittelupaikka – Loppuvuoden harjoittelu vain 39 euroa

Kesällä valmistuneen Tapiola Golfin klubitalon tiloihin on avattu moderni ja tasokas talviharjoittelupaikka. Keskeisen sijainnin lisäksi uuden harjoittelukeskuksen etuna on pääkaupunkiseudun edullisin hinta. Sisäharjoittelun tukena on mahdollisuus hyödyntää uusinta teknologiaa.

Tapiolan Golfkeskus TAGin alakerrassa sijaitsevasta harjoittelukeskuksesta löytyy kaikkiaan yhdeksän lyöntipaikkaa. Golf Centerin myymälän yhteydessä olevan valoisan, lämpimän ja viihtyisän harjoittelualueen toiminnasta vastaa HLR Golf Academy.
 
Lyöntimatka on viisi metriä, ja jokaisella lyöntipaikalla on käytettävissä lyöntipituutta mittaava SwingCaddie-tutka, joka antaa välittömästä arvokasta palautetta harjoittelun tueksi.  HLR Golf Academy tarjoaa talviharjoittelijan käyttöön lisämaksusta myös Trackman ja Foresight –analysaattorit sekä Sports Coach -simulaattorin. Ainoana talviharjoittelupaikkana TAGissa on käytössä uusin GSX-simulaattori  huippugrafiikoilla. Sen kenttävalikoimissa on yli 200 kenttää.
 
Loppuvuoden huipputarjoukset
 
TAGi:n sisäharjoittelupaikkaan on nyt hyvä hetki tutustua. Erinomaisen sijainnin takia harjoittelemaan ehtii mainiosti vaikka ruokatunnilla.
 
”Loppuvuoden vapaa harjoittelu arkisin päivällä maksaa vain 39 euroa. Jos haluaa harjoitella myös iltaisin ja viikonloppuisin, on maksu 69 euroa”, kertoo HLR Golfin Hanna-Leena Ronkainen. Lyöntipaikan voit varata etukäteen tunniksi per päivä, mutta harjoitella voi pidempään, mikäli tilaa löytyy.
 
Myös Kymppikortti on erinomainen tapa sitoutua harjoitteluun ja motivoida itseä liikkumaan. 
”Kymmenen kerran harjoituskortti on tarjouksessa 100 eurolla, kun käy lyömässä arkisin päivällä. Jos haluaa treenata milloin tahansa, on maksu 130 euroa. Kymppikortin ostajat saavat kaupan päälle myös Wilsonin hanskan.”
TAGIssa on golfareiden käytössä moderni golfsimulaattori.
TAGIssa on golfareiden käytössä modernein versio Sport Coach GSX -golfsimulaattorista.
 
Laadukasta opetusta
 
Tapiolan Golfkeskuksen talviharjoittelupaikasta vastaava HLR Golf Academy on arvostettu ja kokenut tekijä suomalaisessa golfissa. PGA pro Hanna-Leena Ronkainen järjestää suosittuja kurssejaan aloittelijoille ja kokeneimmille harrastajille jatkossa myös TAGissa. Sisäharjoittelupaikassa on tarjolla myös junnukursseja. 
Hanna-Leena Ronkaisen svingianalyysit ovat olleet suosittuja, kun harrastajat ovat etsineet lisämotivaatiota talviharjoitteluun.
 
”Puolentoista tunnin aikana selvitämme muutamat svingiin oleellisesti vaikuttavat liikkuvuustekijät kehostasi, otamme videokuvaa ja Trackman-dataa lyönnistäsi. Tämän jälkeen yhdessä päätämme talvikauden tärkeimmät kehitettävät asiat ja niihin sopivat harjoitteet. Saat svingistäsi myös videopalautteen”, Ronkainen kertoo. Svingianalyysin saat vuodenvaihteeseen saakka erikoishintaan 80 € (norm. 1,5 h yksityisopetus 100 €).
 
Kesällä 2016 valmistunut Tapiolan Golfkeskus on todellinen keidas golfin harrastajalle. Se on rakennettu täysin golfarin ehdoilla. TAGin kaikki palvelut – Vista-ravintola, Golf Centerin myymälä ja OnGolf –matkatoimisto löytyvät samasta tilasta. Myös Selänne Piltz Golf Academyn juniorit harjoittelevat TAGissa. Talviharjoittelun yhteydessä voit tehdä vaikka joululahjaostoksia.
 
TAGi Talviharjoittelu
HLR Golf Academy  
Turveradantie 17, 02180 Espoo
www.hlrgolf.fi
Puh: 050 405 8434 (lyöntipaikka ja simulaattorivaraukset)
info@golfacademy.fi
Avoinna marras- ja joulukuussa:
ma-to 10-20, pe-su 10-18

Tammi-,  helmi- ja maalikuussa:
ma-to 10-21, pe-su 10-20.

Talviharjoittelukausi päättyy 15.3.2017.