Nordcenterissä juhlitaan musiikkifestivaaleilla

Vihdoin maamme loistavia golfpuitteita hyödynnetään ison maailman tyyliin kaikkien hyväksi. Heinäkuussa Jari Sillanpää ja Laura Voutilainen valtaavat Nordcenterin.

Raaseporissa sijaitsevan Nordcenter Golf & Country Clubin idylliset puitteet toimivat näyttämönä lauantaina 23. heinäkuuta järjestettävälle ainutlaatuiselle tapahtumalle. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Nordcenter Music Festival tarjoaa vierailleen suurenluokan elämyksen kahden maamme eturivin artistin, Jari Sillanpään ja Laura Voutilaisen, saapuessa viihdyttämään golfin ja hyvän musiikin ystäviä vapaa-ajankeskuksen vehreisiin maisemiin.

Voit nauttia Nordcenter Music Festival –tapahtumasta golfilla tai ilman. Festaripäivän kattavin paketti sisältää kaikkea, mitä golfari voi hyvältä kesäpäivältä toivoa – golfia upeassa miljöössä ja hyvässä seurassa. Golf VIP-lippu sisältää pelin lisäksi herkkuja, niin ruoka kuin juomapuolella, aamusta alkaen.

Nordcenterin festivaalialueen ulkolavalla on odotettavissa täysi katsomollinen yleisöä Jari Sillanpään huimasta lavakarismasta ja hittikavalkadista nauttimassa. Ennen Sillanpään esitystä lavalla nähdään vierailevana artistina toinen valovoimainen suursuosikki Laura Voutilainen.

Konserttialueen portit avataan jo viideltä ja illan päätähdet esiintyvät ennen iltayhdeksää. Alueella on oma rajattu VIP-alue, joten myös illalla pääesiintyjien aikaan VIP:eillä on parhaat paikat nauttia tapahtumasta. Erikoislippuja on rajoitettu määrä, joten nopeus on valttia.

Tapahtumaan järjestetään bussikuljetukset pääkaupunkiseudulta sekä Nordcenteriä lähellä olevista kaupungeista. Lisätietoa tapahtumasta, lippuvaihtoehdoista ja kuljetuksista osoitteessa www.nordcenter.com.

Teksti Pauliina Virta  

Kuvat Nordcenter