Minea Blomqvist-Kakko perustaa naisille suunnatun Minni & Friends -golfyhteisön edistääkseen naisten golfia ja lajin uudistumista

Minni & Roope Golf School laajentaa toimintaansa perustamalla uuden naisten golfiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän Minni & Friends golfyhteisön. Yhteisön toiminta käynnistyy samantien ja ensimmäiset tapahtumat ovat jo kesän alussa.

Loppuvuodesta 2018 perustettu Minni & Roope Golf School on kasvanut parissa vuodessa kahden opettajan golfkoulusta jo neljän huippuvalmentajan tiimiksi. Tänä keväänä viimeisimpänä lisäyksenä valmennuskaartiin kiinnitettiin Suomen yksi tunnetuimmista golfvalmentajista, Timo Rauhala, joka on myös Minnin entinen luottovalmentaja.

Vaikka Minni & Roope Golf Schoolin alkutaival on sujunut hyvin ja toiminta kasvanut, Minni kertoo pitkään jo kokeneensa tarvetta tehdä naisten golfin eteen enemmän. 

“Mietin, että vaikka golf trendaa lajina nyt ehkä lujempaa kuin koskaan, niin miksi naisgolfareiden määrä ei kasva samassa tahdissa sekä naisilta puuttuu monesti tietty yhteisöllisyys, joka kuuluu lajiimme. Tästä kaikesta syntyi idea rakentaa vahva verkosto naisen ympärille ja jotain sellaista, mitä Suomessa ei olla vielä nähty “, Blomqvist-Kakko kertoo.

Tavoitteena kansallinen golfyhteisö

Blomqvist-Kakko valottaa uuden naisgolfyhteisön tavoitteita, joihin lukeutuu naisgolfareiden määrän nostaminen kansallisella tasolla, lajin uudistaminen ja eteenpäin vieminen sekä naiseuden edistäminen kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla, jossa sisältönä toimii golf. 

“Minni & Friends syntyi intohimosta ja näkemyksestä luoda naisille oma golfyhteisö, jossa naiset viihtyvät, ystävystyvät, oppivat, kehittyvät ja arvostavat toisiaan. Mitä kokonainen hyvinvoiva nainen tarvitsee ympärilleen?  Siihen kysymykseen me vastaamme ja lähdemme rakentamaan yhteisöämme, koska naiset ansaitsevat sen“, Blomqvist-Kakko jatkaa. 

Sosiaalista vastuuta, yhteisöllisiä golftreenejä, naisten alkeiskursseja ja hyvinvointiviikonloppuja  

Minni & Friendsin palveluvalikoima keskittyy naisten golfin ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tämän lisäksi Minni haluaa tehdä hyvää Minni & Friendsin kautta, mistä oivana esimerkkinä tulee toimimaan Terveydenhuollon ammattilaisille sydämellinen kiitos -palvelukonsepti, jossa yhteistyökumppanit ja yritykset voivat antaa hyvää takaisin lahjoittamalla haluamalleen terveydenhuollon yksilölle virkistävän tiimipäivän palautumisen, golfin tai siihen tutustumisen, maittavan ruuan ja hyvinvoinnin merkeissä.

“Kiitollisuus ja vastuullisuus kuuluvat arvoihini ja minulle oli alusta lähtien selvää, että Minni & Friends tulisi myös tekemään toimintansa kautta hyvää muodossa tai toisessa”, Blomqvist-Kakko tähdentää.

Muihin palveluihin ja tapahtumiin lukeutuu muun muassa Minni & Friends treenipäivät, after work -treeni-illat, Golffulness -hyvinvointiviikonloput, hyvinvointigolfmatkat, Lady Beginners naisgolfariksi päivässä -kurssit, Open joukkuekisa ja I Drive like a Woman -opetusvideot.

Vetäjinä tulee toimimaan päätoimisesti Minni itse, minkä lisäksi tiimiin kuuluu PGA-pro, golfopettaja Stenna Westerlund, fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Terhi Beilinson ja hyvinvointiyrittäjä Tuula Styrman.

Uusi brändi tiimityön tulosta

Uusi brändi saa myös omat nettisivunsa, jotka löytyvät jatkossa osoitteesta www.minnifriends.fi, mistä voi varata ja ostaa paikkoja tapahtumiin. Brändin rakentamisessa ja palvelumuotoilussa apuna on toiminut golfiin erikoistunut 2Up Golf Agency taustamiehinään Henri Karttunen ja Aleksi Mustonen. Muihin tämän hetkisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuu Janssen Cosmetics, J.Lindeberg, Pickala Golf, RuukkiGolf ja Nordcenter.