SCC – Sports Car Center mukana tukemassa lasten ja nuorten golfharrastusta

Golf GameBook ja SCC – Sports Car Center yhteistyöhön

Golf GameBook ja SCC – Sports Car Center aloittavat laajamittaisen yhteistyön tärkeän asian parissa: lajin kasvattaminen. Golfjunioreille suunnattu ohjelma tarjoaa kaikille suomalaisille, alle 19-vuotiaille golfareille ilmaisen Golf GameBook Gold -jäsenyyden. 

Junioreille järjestetään kauden aikana useita erilaisia virtuaalihaasteita, joissa he voivat kilpailla, kehittyä ja tutustua toisiin juniorigolfareihin. Golf GameBookin Gold -jäsenyydellä jokainen juniori saa käyttöönsä kattavat pelitilastot. Golf GameBook -sovelluksella myös lähipiiri sekä oma valmentaja voivat seurata pelitapahtumia kauden aikana. 

“Golf on lajina yksi maailman sosiaalisimmista urheilulajeista ja samalla myös tärkeässä kasvatuksellisessa roolissa lasten ja nuorten keskuudessa. Lajilla on myös vahva linkki lähipiirin yhdessä tekemiseen ja digitaalisilla ratkaisuilla nämä hienot muistot voidaan nyt myös taltioida.” -sanoo Mikko Manerus, Golf GameBookin perustaja ja toimitusjohtaja. 

Nuorten hyvinvointia sosiaalisuuden ja liikkumisen kautta

Kauden mittaiset aktivoinnit kannustavat junioreita ulkoilemaan ja samalla tutustumaan toisiin junioreihin. Toivottavasti kaikki junnut lähtevät pelaamaan enemmän ja löytämään uusia pelikavereita!

“Halusimme lähteä tukemaan tätä upeaa hanketta ja mahdollistamaan nuorille uudenlaisia ja turvallisia keinoja sosiaaliseen ja interaktiiviseen kanssakäymiseen golfin parissa. Golf tarjoaa elinikäisen harrastuksen ja sen tukeminen nykyaikaisella tavalla edesauttaa koko lajin kasvua.” toteaa Miikka Raman, SCC – Sports Car Centerin markkinointijohtaja.

Junioriohjelman aktivointi

Kaikki alle 19-vuotiaat Golf GameBook -käyttäjät voivat aktivoida Gold-jäsenyyden suoraan Golf GameBook -sovelluksessa. Lisäohjeet löytyvät täältä: golfgamebook.com/fi/junioriohjelma.

Junioriohjelma käynnistyy 12.5.2021.