Etusivu / Artikkelit / Harjoittelu / Inside Golf Oy avaa golfhallin Kirkkonummen Masalaan

 

Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen alueen golfarit saavat uuden golfin sisäharjoitustilan ensi syksynä,  kun Inside Golf Oy:n harjoitustila aukeaa Kirkkonummen Masalassa sijaitsevan LähiTapiola Sports Centerin laajennusosaan. 

Hankkeen taustalla oleva Inside Golf Oy on kahden golfopettajan, Teemu Sallisen ja Ari Kosken omistama  yritys. Kesäisin Espoon Löfkulla Golfissa opetustoimintaa pyörittävät Sallinen ja Koski ovat jo pidempään  etsineet mahdollisuutta oman talviharjoitustilan rakentamiseen, ja nyt palaset loksahtivat kohdalleen. 

”Golfprot eivät yleensä hirveästi itse investoi omaan työpaikkaansa, mutta me Teemun kanssa päätimme  investoida. Nyt meillä on tila, missä voimme opettaa, mutta pystymme samalla tarjoamaan myös muille  golfopettajille tilan, johon he voivat tulla opettamaan omia asiakkaitaan”, Ari Koski kertoo. 

”Tätä voisi ajatella nykyajan pilvipalveluna, eli me rakennamme opetustilan, johon muut prot voivat tulla  harjoittamaan ammattiaan. Me pidämme huolen, että tilassa on kaikki fasiliteetit viimeisen päälle  kunnossa”, Teemu Sallinen jatkaa. 

Uuden ja modernin golfharjoitustilan koko tulee olemaan 400 neliötä, ja sinne tulee kolme simulaattoria,  10–15 lyöntipaikkaa ja lähipelialue. Jos simulaattoreiden kysyntä kasvaa, meillä on mahdollisuus nostaa  simulaattoreiden määrää ja vastata asiakaskysyntään, Sallinen lupaa. 

LähiTapiola Sports Centerin kokonaispinta-ala tulee laajennuksen ja olemassa olevan hallin saneerauksen  jälkeen olemaan noin 10 000 neliötä. Hallista löytyy harrastusmahdollisuuksia todella moneen eri lajiin, ja  tätä myös Inside Golf Oy aikoo hyödyntää. 

”Pystymme paketoimaan asiakkaalle samaan pakettiin golfin sisäharjoittelun, padelin ja vaikka joogatunnit.  Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta. Näin pystymme palvelemaan asiakasta ympärivuotisesti, ja se on  se juttu, johon haluamme panostaa”, Koski kertoo. 

Hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevassa LähiTapiola Sports Centerissä on myös lounasravintola, ja  sen lisäksi rakennuksesta löytyvät koulutusluokat, kokoustilat ja etätyöskentelyyn suunnitellut tilat. 

”Siellä on myös kaikkien lajien yhteinen lapsiparkki, johon voi viedä lapsen siksi aikaa hoitoon, kun itse käy  harjoittelemassa”, Sallinen sanoo. 

Laajennusosan rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä hallin pitäisi olla valmis syyskuussa. Golfhallin  avajaisia on tarkoitus viettää lokakuun viimeisenä viikonloppuna 29.–31.10.2021. 

Lisätietoja golfhallista antavat: 

Teemu Sallinen, sallinen@insidegolf.fi, 0505541626 

Ari Koski, koski@insidegolf.fi, 0400684929

Aloituskuvassa vasemmalta oikealle Taisto Koivumäki, Teemu Sallinen, Martin Valtonen ja Ari Koski.

Kuvassa Ari Koski vasemmalla ja Teemu Sallinen oikealla.
Kuvassa Ari Koski vasemmalla ja Teemu Sallinen oikealla.
Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia

 
Jaa tämä sivuShare on Facebook
Facebook
0