Etusivu / Artikkelit / Matkailu / Hyvän mielen lomagolfia Teneriffan aurinkoisemmalla puolella

 

Teneriffa on Kanarian saarista suurin ja monipuolisin.  Golfareita hemmotellaan kaikkiaan kymmenellä laadukkaalla lomakentällä. Saaren aurinkoiselta etelärannalta, viehättävän Los Abrigosin kalastajakylän kupeessa löytyvät hyvät lomakentät Golf del Sur ja Amarilla.

Suomalaiset lomailijat tuntevat Teneriffan eteläosan aurinkovarmana ja vilkkaana rantalomakohteena. Playa de las Americas ja Los Christianos ovat tuttuja kohteita ainakin niminä lähes kaikille.

 Saaren keskellä sijaitseva jylhä Teiden tulivuori ja vulkaaninen maasto luova omaleimaisen ilmeen tälle muuten vihreälle saarelle. Teneriffan golfhistoria on myös pitkä ja saarelta löytyy nykyään kymmenisen golfkenttää.

Golfkeskuksia on ympäri saarta ja niillä kaikilla on oma tunnusomainen piirteensä. Pohjoisrannalla on uusia resorteja, joissa lomailu on rauhallisempaa ja luonto vihreämpää. Etelärannikon kenttien etuna on mm. aurinkoisempi ilma ja lyhyt matka lentokentälle.

OnGolf on ottanut ohjelmaansa uutena kohteena Golf del Surin. Vincci Tenerife Golf hotelli sijaitsee vain kymmenen minuutin päässä Teneriffan eteläiseltä lentokentältä ja vieressä on kaksi laadukasta lomakenttää. Keskeisestä sijainnista huolimatta kohde sijaitsee kuitenkin hyvin rauhallisessa miljöössä

Golf Del Surin kolme 9-reiän lenkkiä sijaitsevat aivan meren ja lentokentän läheisyydessä.

Hyvätasoinen hotelli löytyy pienen ja viehättävän Los Abrigosin kalastajakylän kupeesta ja tarjoaa idyllisen espanjalaisen lomakokemuksen. Los Abrigosin viihtyisä pikkusataman läheisyydessä on muutamia paikallisia ravintoloita ja ulkoilmakahviloita. Täällä pääsee nauttimaan aidosta kanarialaisesta tunnelmasta ja on lähempänä paikallista elämää.

Yhteensä 45 reikää lomagolfia

OnGolfin lomaviikon aikana pelataan molemmat hotellin läheisyydessä sijaitsevaa kenttää. Golf del Surissa on kolme 9-reiän kokonaisuutta ja niitä yhdistellään päivittäin eri kombinaatioilla. Amarillan Golf & Country Clubin 18-väylän kenttää pelataan puolestaan kaksi kertaa viikon aikana.

Golf Del Surin kolme 9-reikäisestä kenttää Norte, Sur ja Links sijaitsevat aivan lentokentän vieressä kauniissa maisemissa. Meren läheisyys ja väyliä reunustavat palmut tekevät kauniin vaikutelman. 

Kenttä on suhteellisen tasainen, vaikkakin muutamilla väylillä on pinnanmuotoja. Siirtymät ovat lyhyitä, joten pelaaminen on helppoa. Bunkkereiden tumma laavahiekka antaa kauniin kontrastin kentän ilmeelle. Kierroksen kruunaa kentän kaunis ja perinteikäs klubirakennus, jossa erinomainen palvelu.

Amarilla on suunniteltu niin että se on myös helppo kävellä

Golfia aivan meren rannassa

Amarilla Golf & Country Club sijaitsee myös meren läheisyydessä. Arvostetun kenttäsuunnittelija Donald Steelin piirtämä kenttä on tasainen ja helppo kävellä. Haastetta tuo muutamat rotkot, vedenylitykset ja vaihteleva maasto. 

Osa väylistä kulkee aivan meren rannalla ja osa kentästä puikkelehtii loma-asutusten välissä. Kirkkaalla säällä kentältä näkyy myös majesteettinen Teiden tulivuori. Täälläki tumma laavakivi tuo ainutlaatuisen ilmeen kentälle. Amarillan yhteydessä on myös kaunis par 3-kenttä.

Rauhallinen ja idyllinen Los Abrigos

Pelimatkan hotelli Vincci Tenerife Golf on rakennettu komean kallionkielekkeen reunalla. Kauniilla paikalla sijaitsevan hotellin edessä on muutamia ravintoloita ja pieni ostoskatu, ja sen vierestä pääsee pientä kävelypolkua pitkin läheiseen Los Abrigosin kylään. 

Allas-alueelta on upeat maisemat Atlantille, ja hotellissa on myös pieni spa, jota voi käyttää lisämaksusta.  Huoneet ovat vaaleasävyiset ja OnGolfin pelimatkalla asiakkaat majoittuvat tilaviin Superior-huoneisiin, joissa on parveke ja merinäköala. Golfbagit voi jättää hotellin vastaanoton yhteydessä sijaitsevaan varastoon.

Vilkkaampaa iltaelämää, ostoksia ja kauniita hiekkarantoja löytyy lyhyen matkan päästä Playa de las Americasista, jonne on vain 20 minuutin ajomatka. Vapaapäivänä kannattaa suunnata saaren kuuluisaan, suureen ja monipuoliseen Loro Parquen eläinpuistoon tai lähellä sijaitsevaan luonnonsuojelualue San Blas Reserva Ambientaliin. 

Teneriffan etelärannikkolla aurinko hemmottelee golfaria läpi vuoden.

Teneriffa Golf Del Sur 

 • 5 green feetä kentillä Golf Del Sur ja Amarilla
 • buffetaamiainen ja 4 illallista
 • 14.11. ja 21.11.2018 hinta 1595 €/1vk ja
 • 2590 €/ 2vk 
 • 12.1. ja 19.1.2019 hinta 1595 €/1vk ja
 • 2590 €/ 2vk 
 • Yhden hengen huonelisä +250 €/vk

OnGolfin pelimatkan hintaan sisältyy:

 • OnGolf-matkalla kaikki on valmiiksi järjestetty ja voit keskittyä täysillä golfaamiseen.
 • Kaikilla matkoilla on vetäjänä paikalliset olosuhteet hyvin tunteva suomalainen kokenut golfaaja.
 • Norwegianin reittilennot Teneriffalle (etelä)
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus Vincci Tenerife Golf 2 hengen huoneessa (lisämaksusta 1 hengen huone)
 • buffetaamiainen ja 4 illallista
 • 5 green feetä 
 • kuljetukset hotellista golfkentille
 • suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelukset
 • Lisämaksusta:Golfbägikuljetus lennolla 80 euroa.
 • Tutustu Yleisiin valmismatka- sekä OnGolfin lisä- ja erityisehtoihin Matkaehdot-sivuilla: www.ongolf.fi
Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia

 
Jaa tämä sivuShare on Facebook
Facebook
0