Golfin Ladies European Tour mukaan Discoveryn GOLFTV:n valikoimaan

Discoveryn ja Ladies European Tourin sopimus kattaa jokaisen kiertueen osakilpailun lisäksi Solheim Cupin lähetysoikeudet vuosina 2019 ja 2021. Kahden vuoden välein pelattavassa Solheim Cupissa kohtaavat Yhdysvaltojen ja Euroopan joukkueet.

GOLFTV-palvelu tulee saataville 1.1.2019 myös Suomessa ja suorien lähetysten lisäksi se sisältää runsaasti lisämateriaalia. Golfin supertähti Tiger Woodsilla on oma osionsa GOLFTV:ssä. Woodsin fanit pääsevät seuraamaan idolinsa otteita niin harjoituksissa kuin kilpailuihin valmistautumisessakin. Eksklusiivinen sisältö on tarjolla vain GOLFTV:ssä.

Ladies European Tourin osakilpailut kuten Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish OpenHero Women’s Indian Open ja Andalucia Costa del Sol Open de Espana näkyvät kokonaisuudessaan suorana GOLFTV:ssä. 

Suomalaisista naisten European Tourilla vuonna 2018 ovat pelanneet Ursula WikströmElina NummenpääSanna NuutinenKrista BakkerTiia Koivisto ja Noora Komulainen.

GOLFTV tulee vuoden 2019 alusta sisältämään myös monilla markkina-alueilla Euroopassa miesten PGA TOURin lähetysoikeudet. Suomessa PGA TOUR alkaa näkyä GOLFTV:ssä vuonna 2022.

Suoratoistopalvelu GOLFTV julkaistaan 1.1.2019 osoitteessa golf.tv.  

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia

Comments are closed.