Minni ja Roope uudistamaan Pickalan valmennusta

Minni & Roope Golf Schoolin tavoitteena on toteuttaa Pickalaan Suomen johtava opetus- ja valmennuskeskus

Minea Blomqvist-Kakko ja Roope Kakko ovat solmineet Pickala Golfin kanssa 5+5 -vuotisen yhteistyösopimuksen, jolla halutaan tuottaa Pickalaan korkeaan ammattitaitoon, hyvään palveluun ja monipuoliseen tarjontaan perustuva rento ja hauska valmennuskeskus. Minni ja Roope tulevat olemaan jatkossa vahvasti esillä myös Pickalan imeessä, sillä sopimuksen myötä he ovat käytettävissä Pickala Golfin markkinointi- ja mainostarkoituksissa.
– Unelma omasta golfkoulusta tuli jo hyvin varhain oman peliuran alkumetreillä, ja nyt tuntui, että mun ja Roopen on hyvä aika antaa myös suomalaiselle golfille takaisin niitä oppeja ja kokemuksia, joita urien aikana meille on karttunut, Minea kommentoi.
– Yhä jatkuvan peliuran aikana on vuodatettu monta ilon ja surun kyyneltä, ja tuntuu hyvältä, että niitä tuntoja ja kokemuksia voi tarjota tueksi tuleville sukupolville. On myös hienoa, että voi tätä kautta olla tukena muille, jotka kohtaavat ehkä tulevaisuudessa niitä vaikeitakin hetkiä, Roope summaa.
Minni & Roope Golf Schoolin valmentajisto on alansa huippua Suomessa. Vastuuvalmentajana toimii mittavan peli- ja valmentajuran omaava Tommi Laitto, valmentajana mm. peliurallaan peloikeuden European Tourille vuonna 2006 ansainnut Tuomas Tuovinen ja kilpagolfvalmentajana mm. Minnin, Roopen ja Mikko Ilosen tukijoukoista tuttu Timo Rauhala.
– Kun Minni soitti, hänen omien sanojensa mukaan ekana just mulle, niin halusin heti olla mukana. Huippua tässä on se, että meillä on tarjota juuri oikeanlaista opetusta junnuista ihan huipputasolle asti, hehkuttaa Tommi Laitto.