Vihdissä pelataan jo kesäviheriöille – Tartu loistavaan jäsentarjoukseen

Vietä rento alkukevään päivä golfkentällä ja nauti kauden avauskierroksista. Vihti Golfin suosittu kenttä vain reilun puolentunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta on jo avoinna kesäviheriöille. Vihdin jäseneksi liittyminen on helppoa ja edut ovat erinomaiset.

Vihti palvelee tänäkin vuonna harrastajia heti alkukaudesta ensimmäisten klubien joukossa. Kenttä on talvehtinut hyvin ja innokkaimmat pelaajat pääsivät hyväkuntoiselle kentälle jo pääsiäisen jälkeen.

Vieraspelaajien suosiossa olevalla Vihdin kentälle on tehty uudistuksia kautta 2016 varten. Kentän etu- ja takaysi on vaihdettu päittäin, eli tästä eteenpäin entinen takaysi pelataan ensin. Ykköstiinä toimii siis entinen kymppitii.

Vihti Golfin tarjoama lähijäsenyys on ollut Suomen suosituin tapa harrastaa golfia jo useiden vuosien ajan. Jäsenyys on edelleen järkevä tapa aloittaa ja jatkaa lajin harrastamista.  Vihdin lähijäsenenä maksaa pelaamisesta vain sen verran mitä pelaat, ilman mitään pakollisia kausimaksuja.

 

Vaivaton ja edullinen tapa harrastaa

Vihdissä lähijäsenyys maksaa 68 euroa kaudessa ja liittyminen on todella helppoa. Jäseneksi pääsee täyttämällä lomakkeen vihtigolf.fi-nettisivuilla ohjeiden mukaan. Heti kun maksu näkyy seuran tilillä, on jäsenyys astunut voimaan.

Kun liittyy Vihtiin jäseneksi, varmistaa samalla, että pääsee aina pelaamaan. Lähijäsenyyteen sisältyy nimittäin koko kauden pelioikeus 9-reikäiselle par 3 –kentälle. Edun arvo on peräti 195 euroa. Junnujen kausijäsenyyden hinta on vain neljäkymppiä ja se koskee kaikkia vuonna 1995 ja sen jälkeen syntyneitä eli alle 21-vuotiaita.

Par3-kentän pelioikeuden lisäksi jäsenyys sisältää Suomen Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin, Golflehden, vakuutuksen ja Vihti Golfin muut jäsenedut.

Vihti Golfin ehkä se kaikkein paras etu on todella toimiva ja joustava tasoituksen päivityspalvelu. Pelaatpa millä kentällä tahansa, missä päin tahansa, niin voit aina etänä päivittää tasoitustasi.
Tuloskortteja ei tarvitse postittaa seuraan – vaan voit itse päivittää omaa tasoitustasi suoraan kotisivuilla.  Myös Par 3 -kenttä on tasoituskelpoinen aina hcp 37 asti. Kentällä voi pelata myös frisbee-golfia tai futisgolfia.

Jos pelaa enemmän, on Vihdissä hyvin monipuoliset mahdollisuudet harrastaa. Caddiemaster kertoo mielellään 10-kortista, koko kauden pelioikeudesta ja perhepelioikeudesta sekä yrityspelioikeuksista. Tietoa löytyy myös seuran nettisivuilta.

 

Aloittaminen ei ole enää rahasta kiinni

Onko kaverisi kiinnostunut golfista? Vihti Golf tarjoaa kaudella 2016 aloittelijoille ennennäkemättömän edun. Kaikille Vihdin alkeiskurssilaisille annetaan koko kauden ilmainen pelioikeus, edun arvo 495 euroa.

”Myös kokeneiden golfareiden kannattaa hyödyntää Vihti Golfin opetuspalveluita. Vihdissä golf on koko perheen harrastus. Lapsille järjestetään myös hauskoja tenava- ja junnugolfkursseja, joissa Vihdin ”Pikku-Tiikerit” pääsevät oppimaan kivan harrastuksen ammattitaitoisten valmentajien johdolla.” kertoo Vihti Golfin toimitusjohtaja Janne Uotila.

Lisätietoja http://www.vihtigolf.fi/

 

TEKSTI FORE!n toimitus

KUVA Samuli Ronkanen