Paloheinä ja uusi Smartgolf avaa ovensa viikonloppuna

Golfkelit alkavat olla kohdillaan ja kenttiä avataan suhteellisen tiuhalla tahdilla. Lämpökin on noussut jo sellaisiin lukemiin, ettei tarvitse enää rukkaset kädessä mennä lyömään. Mikä parasta, aurinko näyttäytyy vahvasti ja golfinto kasvaa.

Paloheinän kenttä on yksi Suomen suosituimmista golfkentistä ja siellä käy vuosittain kymmeniä tuhansia alan harrastajia pelaamassa ja harjoittelemassa. Monipuolisten harjoitusalueiden lisäksi Paloheinä tarjoaa täysimittaisen yhdeksän reiän pay & play –kentän ja ainutlaatuisen, Euroopan suurimman tekonurmikentän (par 3).

Paloheinään Smartgolfin liikeSmartgolf

Helsinki City Golf Paloheinässä ja Smartgolf ovat tiivistäneet yhteistyötään. Paloheinän range on ollut auki maaliskuun alusta, mutta tulevana viikonloppuna avataan kentän lisäksi myös uusi Smartgolfin liike. Tarjolla on hyviä avajaistarjouksia ja kevään tunnelmaa.

Paloheinän liikkeestä löydät hyvän valikoiman tuotteita. Usein kenttien pro shopeissa on erittäin rajattu tuotetarjonta, koska tilat ovat useimmiten pienet ja haastavat. Smartgolf on vienyt tarjonnan kuitenkin toiselle tasolle. Kaikki tuotteet, jotka löytyvät verkkokaupasta, ovat saatavilla myös Paloheinän liikkeeseen erittäin nopealla toimituksella. Lisäksi liikkeen kiinnioloaikana voi tarkastella tuotteiden saatavuutta liikkeen eteen sijoitetusta näytöstä.

Smartgolfilla on toinen myymälä Itä-Helsingin Roihupellossa ja suosittu verkkokauppa osoitteessa www.smartgolf.fi.

Lisätietoja: www.smartgolf.fi ja www.paloheinagolf.fi

 

TEKSTI FORE!n toimitus

KUVAT Osmo Päivinen ja Leif Karlsson