Sotograndessa vietetään 60-vuotisjuhlavuotta

Euroopan johtava golf-, asuin- ja lifestylekohde Sotogrande juhlii 60-vuotista toimintaa koko vuoden ajan järjestettävillä tapahtumilla.  Etelä-Espanjassa Andalusian alueella sijaitseva Sotogrande on ainutlaatuinen paikka, joka tunnetaan luonnon kauneudesta, henkeäsalpaavasta ympäristöstä ja rikkaasta kulttuurihistoriastaan.

 Sotogranden perusti 1960-luvulla Joseph McMicking, filippiiniläis-amerikkalainen liikemies, joka sai inspiraationsa Andalusian rannikon kauneudesta. Hän näki mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen lomakeskuksen, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonkauniita näkymiä, poikkeuksellisia palveluita ja eksklusiivista elämäntapaa.

 Perustamisestaan ​​lähtien Sotograndesta on ollut yksi hienoimpia ja halutuimpia kohteita Euroopassa, ja se houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta.

 Upeiden asuntojen lisäksi Sotogrande tarjoaa erilaisia ​​mukavuuksia ja palveluita. Nykyään Sotograndessa on yli 7000 yksityistä kiinteistöä yli 2000 hehtaarin alueella. Korkeatasoisen asumisen, kauniiden rantojen lisäksi sinne houkuttelee legendaariset golfkentät.

 Sotogrande juhlii 60-vuotisjuhliaan erityisellä tapahtumatarjonnalla, jossa on kaikkea, mikä on tehnyt kohteesta niin arvostetun. Monipuolisten urheilutapahtumien lisäksi tarjolla on kulttuurielämyksiä.

Sotogrande on Manner-Euroopan hienoimpien golfkenttien koti. Alueella on järjestetty Ryder Cup sekä World Golf Championships, European Tour (DP World Tour) ja Ladies European Tour -kilpailut.

Vain muutaman kilometrin säteellä on neljä maailmanluokan golfkenttää: Real Club Valderrama, Real Club Sotogrande, La Reserva Club ja hiljattain kunnostettu Almenara Golf – joten se on pakollinen kohde golfaajille. Niillä kentillä pelataan monia juhlakisoja kauden aikana.