Ping uutuusraudat ja -wedget

PINGin uutuudet herättävät aina kiinnostusta ja keskustelua – niin myös kaudella 2022. Tyylikkään PING i525 -rautamailan uusi teknologia tekee siittä samaan aikaan entistä anteeksiantavamman, ja pallolle luvataan entistä enemmän nopeutta. Maila edustaa myös PINGin pelattavuutta parhaimmillaan.

Kiinnostava innovaatio on mailojen vaihtelevan paksuinen, maraging-teräksestä valmistettu lyöntipinta. Pinnasta on saatu ohut ja dynaaminen, minkä tuloksena pallolle saadaan lisää nopeutta. Lapa on valmistettu 17-4-ruostumattomasta teräksestä, ja koska Hydropearl 2.0 -pinnoite hylkii kosteutta, on tuloksena myös tasalaatuisemmat osumat. Mailojen vakautta lisäävät kannan ja kärjen volframipainot, jotka pitävät lavan vakaana koko osuman ajan. Tämäkin tarkoittaa lisää anteeksiantavuutta – ja peli-iloa. 

Jyrsityt Micromax-aukot vähentävät osaltaan flyerien riskiä ja auttavat säilyttämään oikeanlaisen spinnin pidemmillä rautamailoilla. Lyöntipinnan takana oleva EVA-polymeerivaahto tekee osumasta pehmeän ja antaa osumille miellyttävän äänen. 

PINGin i525 on kiinnostava uutuus pelaajille, jotka arvostavat mailatehtaan teknologista osaamista, ja haluavat huippumailan ominaisuudet yhdistettynä yhä parempaan anteeksiantavuuteen.

Toinen PINGin kauden uutuus on Glide 4.0 -wedgeperhe. Luvassa on entistä tarkempia lähestymislyöntejä uuden teknologian avulla. 8620-hiiliteräksestä valmistettujen lapojen urien muotoilua on kehitetty niin, että nostokulman kasvaessa pintakuvioiden avulla on saatu enemmän kitkaa pallon ja lavan osumaan. Tuloksena siis entistä enemmän spinniä.

PING haluaa, että mailoilla voi muokata entistä paremmin erilaisia lähipelilyöntejä, myös matalampia, spinnaavia lähestymisiä. Tuntumaa on saatu paremmaksi myös lavan takaosan elastomeeri-insertin kokoa kasvattamalla. Tämä on kiehtova ratkaisu mailoissa, joita löytyy myös kilpapelaajienkin bägistä. Hauska yksityiskohta on pidempi grippi, joka mahdollistaa otteen alempaa.

4.0 Glide -perheessä on malleja kaikkiaan neljä: S, W, T ja E -grindit. S edustaa ns. perusmallia ja valikoimassa onkin paljon eri nostokulman ja bouncen yhdistelmiä. W on malliston anteeksiantavin wedge, kun taas T grindin mallistossa bounce on vähemmän – 6 astetta. E grindin lavan innoittaja on Pingin klassikkomalli Eye2.  W- ja E-malleihin on saatu anteeksiantavuutta myös suuremman lavan avulla. 

4.0 Glide -perheessä on malleja kaikkiaan neljä: S, W, T ja E -grindit.