Kytäjälle merkittävä tunnustus World Golf Awardseissa – South East äänestettiin jo neljännen kerran Suomen parhaaksi kentäksi

Kytäjän South East -kenttä on valittu Suomen parhaaksi golfkentäksi vuonna 2020 kansainvälisen World Golf Awardsien palkintogaalassa.

Torstaina 29. lokakuuta Dubaissa järjestetyssä tapahtumassa palkittiin golfmaailman parhaita toimijoita ja palveluita. South Eastin valinta maamme parhaaksi kentäksi oli jo neljäs. Aiemmin myös muissa kansainvälisissä rankingeissa menestynyt South East on saanut palkinnon vuosina 2015, 2017 ja 2019.

Golfalalla merkittäväksi tunnustukseksi nousseet World Golf Awardsit jaettiin nyt seitsemännen kerran. Palkintojen saaja määräytyy keväällä julkistettujen ehdokkaiden kesken käytävän yleisöäänestyksen perusteella.

Kytäjän kenttämestari Antti Koskela vastaanotti tiedon Suomen parhaan kentän -palkinnosta tyytyväisenä. “South Eastilla tehtiin alkukaudesta laaja viheriöremontti ja kenttä avattiin vasta heinäkuussa. Uskon että äänestystulos kertoo osaltaan, että loppukesästä Kytäjällä pelanneet ovat olleet tyytyväisiä uusiin viheriöihin”, Koskela toteaa. “Palkinnot ovat tärkeitä golfalalla. Tärkeämpää on kuitenkin kehittää kenttää ja parantaa olosuhteita koko ajan, jotta pelaajat ovat tyytyväisiä pelikokemukseensa Kytäjällä.”

Kytäjä sai kuluneella viikolla myös toisen tärkeän kansainvälisen tunnustuksen. Arvostettu brittimedia Golf World nosti Kytäjän uudella 2020 Top 100 Resorts in Continental Europe -rankingissa sijalle 91.