Kirkkonummella sijaitseva Peuramaa Golf saa uuden pääomistajan GoGolfista

Peuramaa Golf saa uuden pääomistajan GoGolfista: ”Lähdemme mukaan kehittämään kenttää pitkäjänteisesti”

GoGolf on ostanut merkittävän osuuden Peuramaa Golfista. Yhteistyötä lähdetään rakentamaan Kirkkonummella sijaitsevan kentän muiden omistajien kanssa.

GoGolf Groupin yhtiöt ovat ostaneet yhteensä noin 24 prosentin osuuden Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Golf Ab:n osakekannasta. Myyjinä toimivat Revestor Oy ja Govestor Oy sekä yhtiön pienosakkaita. Osakekauppojen myötä GoGolfista tulee Peuramaan suurin yksittäinen omistaja.

Reilun parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsevalla Peuramaalla on kaksi 18-reikäistä kenttää, yhdeksän reiän par 3 -kenttä ja laadukkaat harjoittelualueet.

”Merkittävän osuuden ostaminen yhdeltä Suomen vilkkaimmista ja arvostetuimmista golfyhtiöistä oli mahdollisuus, jollaista ei usein tule vastaan ja siksi siihen oli tartuttava”, GoGolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen perustelee kauppaa.

GoGolf aikoo toimia aktiivisena omistajana ja kehittää Peuramaata pitkäjänteisesti.

”Kentän palvelujen kehittäminen onnistuu parhaiten yhteistyössä kentän muiden omistajien, hallituksen ja toimivan johdon kanssa”, Kettunennäkee.

Peuramaan kenttäyhtiön hallituksen puheenjohtaja Raoul Bergman pitää osakekauppaa myönteisenä asiana osakkeenomistajien kannalta.

”GoGolf on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alalla ja ollut edelläkävijä erilaisten pelimahdollisuuksien kehittämisessä. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä GoGolfin kanssa”, Bergman sanoo.

GoGolfin omistamiin osakkeisiin sisältyy noin 450 Peuramaan pelioikeutta, joita GoGolf ryhtyy myymään omissa kanavissaan ja osana kuukausimaksullisia GoGolf Play -pelipaketteja.

Yhteistyö GoGolfin kanssa tarjoaa myös Peuramaan pelaajille mahdollisuuden laajentaa kenttävalikoimaa ja parantaa mahdollisuuksia saada lähtöaikoja.

Vauhdikkaasti eri rintamilla kasvavaan GoGolfiin kuuluvat golfkenttien operointiin ja konsultointiin keskittynyt GoGolf Operations, golfmedia ja -verkkokauppa GoGolf, Suomen suurin välineketju Golf Sky ja golfmatkatoimisto Golfresepti.

GoGolf Operationsin kenttiä ovat Kirkkonummella sijaitseva Kurk Golf, Hills by GoGolf Vihdissä, GoGolf Isosaari Helsingin edustalla ja Hirvensalon Golf Turussa sekä Espoossa ja Vantaalla sijaitsevat GoGolf Ranget ja sisäharjoittelukeskus GoGolf Lounge Espoon Kerassa.

GoGolf tekee ostotarjouksen sellaisille Peuramaan osakkeenomistajille, jotka haluavat luopua osakkeistaan. Enemmistön ostaminen ei ole GoGolfin tavoitteena. Ostettavien osakkeiden määrää ei ole kuitenkaan rajattu mihinkään tiettyyn määrään.

”Ostotarjouksella luomme Peuramaan osakkeille jälkimarkkinan sekä tarjoamme pelaajille entistä parempia pelimahdollisuuksia ilman pitkäaikaista sitoutumista yhtiövastikkeisiin”, Kettunen toteaa.