Keimolassa selviää Suomen paras golfin ammattilaisseura

Keimola Golf ry järjestää yhteistyössä Keimola Golf Club Oy:n kanssa 28.6.2021 mies- ja naispelaajille tarkoitetun yksipäiväisen ammattilaiskisan Saras-kentällä. Yhteislähtönä pelattavassa Leila Lahti Trophy by PING -kisassa jaettava palkintosumma on 10 000 euroa. Naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa. Kisan yhteydessä palkitaan Royal Keimola -palkinnolla paras kotimainen ammattilaisseura. Seuran kukin osallistuja saa sijoituksen perusteella pisteitä, jonka perusteella paremmuus selvitetään.

Keimolan edustuspelaajista kisassa on mukana olympiapaikasta kisaava ja Ladies European Tourin pelaaja Sanna Nuutinen ja miehissä juuri ammattilaiseksi siirtynyt kaksinkertainen suomenmestari sekä Erkko Trophyn voittaja Ilari Saulo. 

Kisassa on mukana erikoiskilpailuja, joista yksi on HOLE IN ONE -kisa. Onnistumisella voittaa omakseen Volvo XC40 Recharge -täyssähköauton. Auton arvo on 60 000 euroa. 

Nordic Leaguen Suomen osakilpailu Finnish Tour Championship pelataan Keimolassa 22-24.7.2021. Kisan palkintosumma on vähintään 30 000 euroa. Kisa järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa.

Yleisölle on molempiin tapahtumiin vapaa pääsy. Kilpailujen seuraaminen tapahtuu parhaiten klubialueen lisäksi väylän 7 taukokioskin yleisöalueelta tai väylän 11 viheriöalueen katsomosta. Pelaajia ja yleisöä palvelee Ravintola Saras.