Hartola Golf on aina aikaisin kunnossa

Hartola Golf avaa kautensa aina aikaisin ja hyväkuntoisena. Niin kävi myös tällä kaudella. Mutta missä on Kuningaskunnan salaisuus? 

Toimitusjohtaja Tera Heinonen on tyytyväinen. Kausi 2024 on saatu avattua totutusti aikaisin (12.4). Kenttä on kuiva ja erittäin hyvässä kunnossa. Hartola Golf kerää kauden alussa paljon pelaajia Lahden ja Jyväskylän suunnilta. Se on totuttu tapa. 

”Kentän sijainti on ihanteellinen, meillä on mystinen mikroilmasto”, Heinonen veistelee tyytyväisenä. 

Asiassa on monta monessa. Pitkäjänteiset toimenpiteet kentällä ja kentänhoidon ponnistelut ovat iso osa onnistumista mikroilmaston ohella, Heinonen muistuttaa. Kuivatuspuolta on tehostettu, metsiä on harvennettu, varjopaikkoja on vähennetty ja tuuli pääse puhaltamaan kentällä. Hyväkuntoisen kentän lisäksi Hartola Golfissa iloitaan uusien golfareiden esiinmarssista. Hartolassa on tehty pitkään töitä asian eteen ja myös tänä vuonna lauantaisin järjestetään ilmainen neljän tunnin golfkurssi 12 ensimmäiselle halukkaalle. Kursseja on yhteensä 10, joten 120 uutta golfaria saa lentävän lähdön harrastukselle. Ilmaisen kurssin jälkeen rangelle pääsee perjantaisin ilmaiseksi harjoittelemaan ja siitä luonteva jatko on green card -kurssi. Koko prosessi on mietitty huolella loppuun asti. Koronavuodet toivat lajin pariin ison määrän uusia harrastajia. Heinonen haluaa nähdä, että uudet pelaajat myös jatkavat lajin parissa. 

”Uusien pelaajien pysyminen lajin parissa on tärkeä asia koko Suomen golfille”, Heinonen muistuttaa. 

Hartola Golfin lauantaikurssien aikataulut ja varausohjeet löytyvät osoittessta
www.hartolagolf.com