Ensiluokkaista majoitusta Kartanogolfissa

Kartanogolf nousee tällä kaudella entistä kiinnostavammaksi kohteeksi vieraspelaajille. Bomila Resort tarjoaa Joroisissa jatkossa hotellitason majoitusta aivan klubitalon vieressä ja nyt kauempaakin kannattaa tulla viihtymään Kartanogolfiin. Tontille rakentuu yhdeksän kahden hengen metsäsviittiä, jotka nostavat kokonaiskokemuksen uudelle tasolle. Laadukas ja maltillisesti hinnoiteltu majoitus golfkentällä antaa mahdollisuuden pidennettyyn ja vaivattomaan golfelämykseen. Ensimmäiset asiakkaat pääsevät majoittumaan metsäsviitteihin juhannusviikolla. Varauksia voi jo tehdä bomila.fi sivuilta. Sviitit ovat ympärivuotisessa käytössä ja niistä löytyy muun muassa sähköautojen latauspaikka, wifi ja minikeittiö. 

”Meillä käy paljon vieraspelaajia ja Bomila Resort palvelee eritoten heitä”, toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen perustelee majoitusmahdollisuuden tarpeellisuutta. 

Ruuskasen odotukset ovat syystäkin korkealla kesäsesongin osalta. Korkean tason majoitusmahdollisuus on hyväkuntoisen kentän lisäksi loistava vetonaula. Kartanogolf on alkukaudesta totutusti hyvässä kunnossa. Lunta on ollut talvella vähemmän kuin pohjoisemmassa ja kesägriinit heti kauden alussa vetävät vieraspelaajia. Kosteus ei keräänny kentälle, vaan valuu läpi ja kenttä kuivuu nopeasti. Kentän lisäksi Kartanogolfin kiitelty ja valtakunnallisesti palkittu tunnelma kerää suitsutusta toistuvasti pelaajakyselyissä. Vieraspelaajat viihtyvät Kartanogolfissa ja palaavat takaisin. Ruuskanen on enemmän kuin tyytyväinen koko henkilökunnan tapaan kohdata asiakkaat. 

”Meillä tunnelman aistii heti parkkipaikalla. Musiikki soi ulkona ja rento palveluasenne on luontaista”, Ruuskanen kertoo. 

Joroisten hengestä kuulee usein puhuttavan, mutta parasta se on itse koettuna. Nyt, kun majoitusmahdollisuus on kunnossa, voi tunnelmasta jäädä huoletta nauttimaan pidemmäksikin aikaa. 

Lisätietoja:
kartanogolf.fi
bomila.fi