Golfliiton COVID-19 ohjeet koronatilanteen johdosta.

Suomen hallitus on päättänyt jatkaa rajoitustoimia koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi 13. toukokuuta 2020 saakka.Hallitus on lisäksi päättänyt, että ”liikkuminen Uudenmaan ja muun Suomen välillä on kielletty 27.3.-19.4.2020”. Tämä koskee myös vapaa-ajan liikennettä, joten liikkuminen rajan yli golfkentälle ei ole sallittua.Koronavirusepidemian leviämisen ja viranomaisten päätösten johdosta Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistusta golfyhteisöille ja pelaajille sekä tehnyt omaa toimintaansa koskevia päätöksiä yhteistyössä muiden toimialajärjestöjen SGK:n, FGMA:n ja PGA:n kanssa.

Suomen hallitus on päättänyt jatkaa rajoitustoimia koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi 13. toukokuuta 2020 saakka.
Hallitus on lisäksi päättänyt, että ”liikkuminen Uudenmaan ja muun Suomen välillä on kielletty 27.3.-19.4.2020”. Tämä koskee myös vapaa-ajan liikennettä, joten liikkuminen rajan yli golfkentälle ei ole sallittua.

Koronavirusepidemian leviämisen ja viranomaisten päätösten johdosta Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistusta golfyhteisöille ja pelaajille sekä tehnyt omaa toimintaansa koskevia päätöksiä yhteistyössä muiden toimialajärjestöjen SGK:n, FGMA:n ja PGA:n kanssa.

Toivomme ja odotamme golfareilta ja golfyhteisöiltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) viestintää ja ohjeistusta.

Olympiakomitea muistuttaa huomioimaan liikunnan ja urheilun harrastamisessa, että julkiset kokoontumiset on rajoitettu kymmeneen henkilöön. Lisäksi suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Olympiakomitea kannustaa uusin toimintatapoihin ja luoviin ratkaisuihin. Olympiakomitean sivuilta voit tutustua aiheeseen lisää.

Suomen Golfliitto on koostanut UKK – usein kysytyt kysymykset liittyen COVID-19 koronavirusepidemiaan. Aineistoa päivitetään ja tarkennetaan  muuttuvien ohjeistusten mukaisesti. UKK:n löydät materiaalipankista ja tämän linkin takaa.
Gofliitto järjesti 24.3. webinaarin koskien vallitsevaa tilaa. Tallenteen pääset katsomaan täältä.

Lue tarkempi ohjeistus golfkentille LIITON SIVUILTA