Hirsala Golfille uusi toimitusjohtaja – myös uudet ravintoloitsijat alkavalle kaudelle

Hirsala Golf Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jussi Kuuselan (s. 1983, tuotantotalouden DI), joka aloittaa tehtävässä toukokuussa. Edelliset viisi vuotta Kuusela on toiminut Sanomalla myyntijohtajana yksikössä Sanoma Digitalissa. Kuusela on innoissaan uudesta haasteesta Essi Liljemarkin seuraajana.

”Hirsalalla on maine loistavana kenttänä, jota pidetään erinomaisessa kunnossa, ja tämän olen itsekin päässyt toteamaan. Olen erittäin innoissani tehtävästä, ja tahtotilani on jatkaa Hirsalan kehittämistä yhtenä Suomen hienoimmista kentistä. Päätöksessä siirtyä Hirsalaan painoi myös se, että Hirsala on Suomessa ehdoton edelläkävijä ympäristöasioissa”, Kuusela kertoo.

Hirsala Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kyösti Pöyry haluaa vielä kertaalleen kiittää Liljemarkia hyvin tehdystä työstä. Liljemark jatkaa tehtävässään 7.4.2020 asti. Pöyry toivottaa samalla Kuuselan tervetulleeksi Kirkkonummelle:

Essi on tehnyt erinomaista työtä Hirsalan tunnettuuden kasvattamiseksi ja pelaajamäärät ovat nousseet hienosti. Toivotan Jussin lämpimästi tervetulleeksi, ja uskon että hänellä on erinomaiset edellytykset jatkaa Hirsalan kehittämistä ja tunnettuuden lisäämistä laadukkaana huippukenttänä vain parinkymmenen minuutin päässä Helsingin ytimestä”, Pöyry toteaa.

Hirsala Golf uudistaa myös ruokatarjontaansa, kun monipuolisista ravintola- ja cateringpalveluistaan erityisesti yritysmaailmassa tunnetut Tom ja Tuija Kaisla avaavat ravintolansa Hirsalan upeassa klubitalossa. Listalta löytyy golfareiden perinteisten burgeri- ja pastasuosikkien lisäksi nyt myös useampia herkullisia keittoannoksia ja raikkaita salaatteja. Uutuutena listalle tulevat Hirsalan omassa pizzauunissa paistettavat, laadukkaista raaka-aineista valmistetut pizzat, joiden makumaailmasta löytyy klassisia italialaisia makuja suomalaisella twistillä. 

”Panostamme itse tehtyyn ja huippusalaisella reseptiikalla keitettyyn tomaattikastikkeeseen, ja luonnollisesti tarjoamme myös herkullisen valkoisen pizzan vaihtoehdon. Vitriinistä taas on helppo napata mukaan kierrokselle maistuvaa suun mukaista evästä. Tervetuloa tutustumaan!”, Kaislat kehottavat. 

Niin ravintolapalveluiden kuin kentän avaamisenkin suhteen Hirsalassa pohditaan myös koronatilanteen vaikutuksia, ja toivotaan tilanteen helpottavan pian. 

”Kenttä on ajankohta huomioiden erinomaisessa kunnossa, mutta sen avaamisen suhteen täytyy erityisesti tänä keväänä huomioida myös suuremman mittakaavan tekijät. Kannamme vastuumme ja seuraamme sekä kentän kunnon kehitystä että koronatilannetta tarkasti, jotta golfia voidaan pelata turvallisesti erinomaisissa olosuhteissa, sitten kun oikea aika sille on”, Hirsalan kenttämestari Janne Lehto summaa.

Lisätietoja:

Hirsala Golf Oy: Kyösti Pöyry 050 555 5087

Ravintoloitsijat: Tom Kaisla 050 530 5037, Tuija Kaisla 050 562 0860  

www.hirsalagolf.fi