Golf Coat Oy räätälöi golfklubeille kuntosalit

Golf Coat Oy on sopinut DHZ Fitness Ltd:n kanssa erityisesti golfareille räätälöityjen golfkuntosalituotteiden maahantuonnista ja jakelusta. Kaikissa laitteissa on sisäänrakennetut painopakat ja ne on suunniteltu helposti käytettäviksi ja turvallisiksi. Ensimmäiset laitteet ovat olleet rajussa testissä jo yli vuoden Mäntsälän Kuntokeitaalla. Kuntokeitaalta raportoidaan, että laitteet ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi ja kestäviksi.

Yhteistyössä Mäntsälän Kuntokeitaan kanssa Golf Coat Oy on rakentanut 3 eri kuntosalipakettia, joista löytyy 20 m2 – 50 m2 tilaan räätälöidyt huippulaadukkaat tuotteet.

”Uskomme, että useat golfkentät ympäri Suomen haluavat tarjota jäsenilleen treenimahdollisuuden omalla kotiklubillaan”, Aki Kuivaniemi kommentoi. ”Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aktiviteetit omalla klubilla uskoakseni lisäävät osakkeenomistuksen kiinnostavuutta.”

Tulemme tarjoamaan ”avaimet käteen” paketin, joka sisältää tilan designauksen, matoitukset ja kuntosalin täydellisen kokoamisen. Kaikki laitteet tulevat sisältämään kotimaankieliset käyttöohjeet, selkeine kuvineen. Lisäksi DHZ Fitness golfsaleille tullaan toimittamaan kunto-ohjelmia golfarin liikkuvuuden ja voiman lisäämiseksi. Tavoitteena on lyödä palloa hieman pidemmälle ja tarkemmin fysiikan parantuessa.

Yhteistyösopimus Boncare Ltd:n kanssa viimeistelee golfkuntosalin, sillä upeat hierovat tuolit antavat tarvittaessa rentouttavan loppusilauksen harjoittelulle.

Lisätietoja: www.golfkuntosali.fi ja www.hierovatuoli.fi