FORE! vieraili Costa Navarinossa

FORE! aloitti ensi vuoden lehtien teon marraskuussa Euroopan tämän hetken kuumimmassa golfkohteessa, Costa Navarinossa. Kreikassa sijaitseva golfkohde on noussut lukuisissa rankingeissa maanosan ykköskohteeksi, ja se on valloittanut monet suomalaisgolfaritkin. 

Costa Navarino sijaitsee reilun kolmen tunnin päässä Ateenan lentokentältä, mutta keväällä suomalaisetkin matkanjärjestäjät tarjoavat suoria lentoja läheiseen Kalamatan kentälle.

Kahden Jose Maria Olazabalin uuden kentän avaamisen jälkeen kohteessa on tarjolla neljä golfkenttää. Talven aikana myös korkeatasoisten hotellien määrä nousee neljään.

Kaksinkertaisen Masters-voittajan Jose Maria Olazabalin suunnittelemien uusien The International Olympic Academy Golf Course ja The Hills Coursen lisäksi alueella on Bernhard Langerin The Dunes Course ja Robert Trent Jones Jr:n The Bay Course. Pelattavaa riittää siis pidemmällekin lomalle.

FORE!n päätoimittaja Tero Parkkinen oli kutsuttu Olazabalin pro am -tapahtumaan. Kaksinkertaisen Masters-voittajan haastattelu ja hänen mietteitä 2023 Ryder Cupista on luettavissa keväällä FORE!n sivuilta. Lisäksi luvassa juttua Olazabalin uusista loistavista kentistä.