FORE! Shop osa 2

Uutta voimaa kengistä

Puma on esittely uuden TitanTour Ignite –golfkengän, joka on valmistajan mukaan sen mukavin jalkinemallisto. Kenkää on saatavana kahta eri mallia: TitanTour Ignite ja TitanTour Ignite Premium. Kengän rakenteessa on hyödynnetty Ignite-vaahtoa, joka antaa maksimaalisen energian tuoton sekä takaa voimaa, mukavuutta ja suorituskykyä koko kierrokselle. Ignite-kenkiin luottavat monet ammattilaiset Rickie Fowlerin johdolla. Suositushinnat 215 euroa ja 240 euroa.
cobragolf.com/pumagolf

TEHO palauttaa tehokkaasti

TEHO Sport Suklaa + Kreatiini palautusjuoma on markkinoiden ensimmäinen kreatiinia sisältävä maitopohjainen palautusjuoma. Kreatiinin ansiosta saat entistäkin enemmän tehoa treeneihisi! TEHO Sport palautusjuomat ovat valmistettu kotimaiseen laktoosittomaan maitoon Osuuskunta Maitomaalla Suonenjoella. Tuote on gluteeniton. Hinta alkaen 1,59 €.
tehosport.fi

Teho_Sport_Palautusjuoma_Suklaa_Kreatiini_26g_HR_10347_3

Sporttaajan bokserit

Stance Wholester –bokserit on ainutlaatuinen uutustuote, jonka ansiosta miespelaajan ”gentleman’s sausage” pysyy omassa rauhassa koko kierroksen ajan. Ei enää turhaa hikoilua, hankausta tai vallatonta heilumista. Bokserien materiaali on teknistä ja erittäin hyvin hengittävää Butter Blend milk -kangasta, joka on yksi markkinoiden mukavimmista ja keveimmistä kankaista. Kerran kun kokeilet, ei ole paluuta enää tavalliseen! Suositushinta 35 €.
stance.com

stance_bokserit

Pallot ja tiit omalla logolla

Teetä tusina golfpalloja ja 25 tiitä omalla logolla. Tämän loistavan lahjaidean voi nyt tilata helposti Smartgolfin sivuilta. Dixon Wind ja Dixon Spirit ovat täysin kierrätettäviä golfpalloja loistavalla lyönti- ja pelituntumalla. Biotiihin voit valita eri tekstin molemmille sivuille ja lisäksi tiin kuppiin voidaan painaa haluamasi kuva. Tee ekoteko ja tilaa itsellesi tai ystävälle personoidut laadukkaat pallot ja teet. Suositushinta 49 € / tusina.
smartgolf.fi

cup_personal dixon_samples

Fitnessmittarilla älyä harjoitteluun

Polar A360 -fitnessmittarissa on värillinen kosketusnäyttö. Laite mittaa sykettä ranteesta, siinä on vaihdettavat värilliset rannekkeet ja 24/7-aktiivisuuden mittaus. Vedenkestävä mittari värisee, jos käyttäjä on istunut liian pitkään ja siihen on mahdollista saada myös älykkäät ilmoitukset puhelimesta. Älykkäät ominaisuudet ohjaavat aktiivisuus ja harjoitustavoitteiden saavuttamisessa. Suositushinta 200 €.
polar.com/fi

Polar_A360_frontleft_black

Patukka joka ei sula käteen

Evoke Protein Crunch –välipalapatukka on täydellinen eväs bägiin, koska kuorruttamaton patukka ei sula kovallakaan helteellä. Patukassa on sopivassa suhteessa nopeita ja hitaita hiilihydraatteja sekä proteiinia ja suolaa. Tuote on lisäaineeton, gluteeniton, maidoton ja laktoositon. Suositushinta 2,5 €.
evokeenergy.com

evoke_protein crunch bars