Koko Asikkala Golfaa -kampanja: 210 uutta harrastajaa Kanavagolfille

Koko Asikkala Golfaa -kampanjan tarve ja tavoitteet kiteytyvät golfin elitistisen mielikuvan murtamiseen, aloituskynnyksen madaltamiseen ja pelaajamäärien kasvattamiseen. Kampanja on saavuttanut tavoitteensa hienosti.

Viime kaudella 2015 Kanavagolfilla järjestettiin useita ilmaisia tutustumisiltoja. Tutustumisilloissa käyneistä lähes kaksikymmentä prosenttia siirtyivät tavalla tai toisella golfurallaan eteenpäin, liittymällä seuran jäseneksi tai suorittamalla green cardin. Useat jäivät lajiin koukkuun ja aloittivat golfin pelaamisen tällä kaudella.

Palautteen myötä Kanavagolf ja Asikkalan kunta päättivät jalostaa konseptia kaudelle 2016.

Kanavagolf tarjoaa Asikkalan kunnan asukkaille ja sen kesäasukkaille neljän tunnin ilmaisen golfkoulutuksen sekä ilmaisen pelioikeuden Kanavagolfin par 3 -kentälle kuluvalle kaudelle. Koulutuksia on järjestetty kevään aikana jo kaksikymmentä kertaa.

Koko Asikkala Golfaa -koulutuksen jälkeisen itseopiskelun ja -harjoittelun kautta suoritettavan greencardin hinta on vain 50 euroa. Kanavagolfilla on suoritettu alkukauden aikana 54 greencardia, joista 30 on Koko Asikkala Golfaa -kampanjan kautta tulleita.

Koko Asikkala Golfaa -kampanjan lisäksi Kanavagolfilla on kevään aikana käynyt myös noin 350 koululaista ja opettajaa tutustumassa lajiin. Monet koululaisista ovatkin tuoneet myös vanhempansa Kanavagolfille tutustumaan lajiin Koko Asikkala Golfaa –konseptin kautta.

http://kanavagolf.com/jasenille/