Fore! Shop 3/16

foreshop_net

Energiaa ja magnesiumia
TEHO Sport omena-kaneli +magnesium -energiapatukkaan on lisätty magnesiumia, joka muun muassa ehkäisee sekä auttaa lievittämään jo syntyneitä lihaskramppeja. Tuote lisää kestävyyttä aerobisessa harjoittelussa ja auttaa elimistöä vapauttamaan ravinnon sisältämää energiaa. Energiapatukka pitää siten lihakset ja hermoston toimintakuntoisena. Suositushinta 1,59 €.
tehosport.fi

Combo_Orange2 kopio

Bägi, kärry ja istuin
Sun Mountain Combo on 3 in 1 -paketti: bägi, kärry ja istuin samassa kompaktissa paketissa. Combo vie kasaan taitettuna tilaa vain hieman enemmän kuin pelkkä bägi. Loistava reissuun ja bägissä pohjaan saakka ulottuvat jakajat kaikille 14 mailalle pitävät ne aina järjestyksessä. Suositushinta 599 €.
golfbalance.fi

M Utility Jacket charcoal_0 W Utility jacket cerise _0

Cross Utility jacket
Takki on lämmin sekä vedenpitävä golfiin ja vapaa-aikaan. Neljään suuntaan joustava Soft Shell takki tuo vapautta liikkumiseen ja Primaloft toppaus takin etuosassa lämmittää mukavasti koleilla keleillä. Vedenpito 8000mm ja hengittävyys 8000g/m2/24h. Suositushinta 179 €.
cross-sportswear.com

Speed-Radar-Slider-3

Mittaa pallon nopeus
Kevyt ja helppokäyttöinen Supido-urheilututka soveltuu hyvin golfpallon nopeuden mittaukseen. Sitä voi käyttää monissa muissakin pallolajeissa mittamaan pallon lentonopeutta. Golftutka, pesäpallotutka, salibandytutka, jalkapallotutka, jääkiekkotutka – kaikki samassa laitteessa. Mittausetäisyys 1-12 metriä. Mittaustulos max. 150 mph / 200 kilometriä tunnissa. Mainio ajanviete erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Suositushinta 109 €.
smartgolf.fi

573141_01_3

Kopioi Rickien tyyli
Rickie Fowler on toiminut jälleen golftyylin edelläkävijänä. Paljon puhetta aiheuttaneet ja huomion varastaneet Performance Golf Joggersit ovat saatavina mustana. Ne on tehty hengittävästä stretch materiaalista ja hylkivät kosteutta. Yhdessä Hi-Tops -kenkien kanssa Joggersit ovat vastaus tyylitietoisen pelurin toivomuksiin. Suositushinta 95 €.
cobragolf.com/pumagolf