Etelä-Afrikka kutsuu golfaria – Palkittu Turkish Airlines takaa nautinnollisen lentomatkan

Etelä-Afrikan Johannesburg on nouseva golfkohde, joka tarjoaa upean kattauksen huippukenttiä sekä ainutlaatuisia elämyksiä golfin välipäiville. Kun matkustat Etelä-Afrikkaan Turkish Airlinesin palkituilla lennoilla, on lentomatkakin jo elämys.

Golfmatkoja suunnitellessa kannattaa vierailla ensiksi Turkish Airlinesin nettisivuilla. Turkish Airlines lentää useampaan maahan kuin mikään muu lentoyhtiö, ja eurooppalaisista lentoyhtiöstä sillä on eniten lentokohteita, kaikkiaan yli 290 maailmanlaajuisesti.

Matkan suunnittelu helpottuu huomattavasti, kun monipuoliset lentoyhteydet lähes joka puolelle maailmaa löytyvät yhdeltä sivulta. Samaan aikaan kun moni lentoyhtiö vähentää palvelujaan, on Turkish Airlines kasvattanut mainettaan lentoverkoston lisäksi laadukkaalla palvelullaan. Siitä pääsevät nauttimaan erityisesti golfarit. Samalla se tarkoittaa tuntuvaa säästöä.

Helsingistä lähdettäessä esimerkiksi Economy-luokan lipullakin saa ruumaa ottaa yleensä matkatavaraa 30 kg. Kun lennetään Amerikkaan ja Afrikkaan, on matkatavaroiden rajat jopa 2×23 kg. Ja mikä parasta: golfbagin saa mukaan veloituksetta.

Ainutlaatuinen Johannesburg

Etelä-Afrikka on mainio golfkohde suomalaisille, koska aikaero ei vaikuta tässä kaukokohteessa. Suorin ja mukavin tie Etelä-Afrikkaan kulkee Istanbulin lentokentän kautta. Hyvä reittiyhteys ja usein yölento takaavat, että lomailija on valmis lähtemään lentomatkan jälkeen golfkierrokselle vaikkapa heti tulopäivänä.

Etelä-Afrikan golftarjonta on huikea. Kapkaupungin ja sen läheisten kenttien lisäksi kannattaa pohtia Johannesburgia. Maan toiseksi suurin metropoli on golfarille paratiisi. Tuskin mikään suurkaupunki maailmassa tarjoaa niin paljon kenttävaihtoehtoja aivan keskustan läheisyydessä.

Ympärivuotinen auringonpaiste ja erinomainen hinta/laatu-suhde houkuttelee golfareita takaisin yhä uudestaan. Täällä pääset pelaamaan mm. legendaaristen eteläafrikkalaisten ammattilaisten Gary Playerin ja Ernie Elsin suunnittelemia kenttiä.

Kun matkustaa hieman kaupungin ulkopuolelle, golfkenttätarjonta vain kasvaa. Lomaparatiisi Sun Cityyn on vain parin tunnin matka. Johannesburg sykkii elämää ja kaupungin kontrastit tekevät siitä kiehtovan kohteen golfin välipäivinäkin.

Lentomatkustajat arvostavat

Turkish Airlines on valittu jo kuusi vuotta peräkkäin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi ilmailualan arvostetun Skytrax-tutkimuksen perusteella. Siihen osallistuu vuosittain noin 20 miljoonaa matkustajaa eli valinta perustuu kuluttajien mielipiteisiin.

Samassa tutkimuksessa lentoyhtiö palkittiin myös parhaimman Business luokan ateria -palkinnolla ja parhaimman business lounge ruokailu –palkinnolla. Turkish Airlinesin lennolla matkustaja voi valita kahden lämpimän ateriavaihtoehdon välillä ja erityisruokavaliot huomioidaan.

Kaikki ruoat valmistaa gourmet keittiö ja kaukokohteiden lennoilla business luokassa on oma kokki – flying chef. Pitkällä lennolla on mukavaa, että myös kaikki juomat kuuluvat lentoliput hintaan. Kun matkustat kaukokohteeseen Turkish Airlinesin lennolla, tulee lentomatkastakin odotettu ja mukava osa golfreissua.

www.turkishairlines.com/en-fi/

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia

Comments are closed.