Espoon Season Golfissa huippuluokan harjoittelumahdollisuudet niin aloittelijoille kuin ammattilaisille

Etusivu / Ajankohtaista / Espoon Season Golfissa huippuluokan harjoittelumahdollisuudet niin aloittelijoille kuin ammattilaisille

 

Lataa pallokortti ennen 15.12. – saat FootJoyn golfhanska kaupan päälle!

Suomen suurin golfin ympärivuotinen harjoittelukeskus Season Golf tarjoaa mainion mahdollisuuden talviharjoitteluun. Suomenojalla sijaitsevassa hallissa on paljon lyöntipaikkoja, pitkä lyöntimatka ja monipuoliset lähipelialueet. Myös kesällä alueelta löytyvät range ja lähipelialueet.

Kun puhutaan talviharjoittelusta, Season Golfin hallista on tullut jo klassikko. Espoossa jo 20 vuotta toiminut harjoittelukeskus on talvisin toinen koti monelle golfin harrastajalle. Season Golfiin on myös aloittelijoilla matala kynnys tulla harjoittelmaan.
 
”Harjoittelu Season Golfissa on helppoa. 38 lyöntipaikkaa takaavat, että tilaa on yleensä kaikille. Pallokorin hankittuasi vapaat paikat ovat käytössäsi”, kertoo Season Golfin toimitusjohtaja Sanna Kujansuu.
 
”Ja kun haluat harjoitella lähipeliä, maksat vain lähipelimaksun ja alue on käytössäsi.”
 
Season Golf tarjoaa huippuedun kaikille 15.12. mennessä vähintään sadan euron pallokortin ladanneille. Kaupan päälle saat huippuluokan FootJoy Cabretta nahkahanskan (arvo 20 euroa).
 

Keskellä Espoota

Finnoonpuistossa sijaitseva harjoittelupaikka Season Golfin sijainti on erinomainen. Keskellä Espoota Suomenojalla sijaitsevaan halliin on kätevä tulla Länsiväylää pitkin niin Helsingistä kuin Kirkkonummen suunnalta.

Kahdessa tasossa olevat lyöntipaikat ovat saaneet kiitosta. Lyöntimatka on 25 metriä, joten pallon lentoradan alun näkee jo hyvin. Lähipelialue on suosittu toimivan chippipaikan ja puttiviheriöiden ansiosta.

Season Golfissa opettaa sisäkaudella 2016-17 yhteensä 12 prota. Seurojen kurssien lisäksi tarjolla on maan eturivin opettavien ammattilaisten yksityistunteja. Hallin henkilökunta auttaa tarvittaessa aloittelijoita löytämään itselleen oikeanlaiset harjoitusryhmän ja pron.

 

Season Golfissa on lyöntipaikkojen lisäksi tilava lähipelialue.

Suomenojan hallissa on myös tilava lähipelialue.

Season Golf Academy kasvattaa huippupelaajia
 
Harrastajien lisäksi Season Golfissa myös huippupelaajat pääsevät treenaamaan monipuolisesti. Hallissa näkee päivittäin keskuksen oman Season Golf Academyn junioreita ja eliittipelaajia.

“Season Golf Academy tarjoaa Suomen parasta golfvalmennusta amatööri- ja ammattilaispelaajille, jotka tavoittelevat kilpailumenestystä Suomessa tai kansainvälisesti. Valmennus on avoin kaikille seurasta riippumatta”, Kujansuu kertoo.

 
“Kansainvälisille kilpakentille tavoittelevat Elite-ryhmän pelaajat harjoittelevat valmentajan johdolla noin 10 tuntia viikossa. Tähän tulee tietysti omat harjoitukset päälle. Kokonaisuus sisältää myös mm. henkisen valmennuksen ja sen, että valmentaja on mukana niin koti- kuin ulkomaisissa kilpailuissa. Mikään muu valmennusakatemia ei tarjoa yhtä kattavaa kokonaisuutta Suomessa ja hyvin harva kansainvälisestikään.”
 
Season Golf Academyssa harjoittelevat mm. maamme ykkösamatööri Kim Koivu ja akatemian riveihin loppuvuodesta 2016 liittynyt ammattilaispelaaja Lauri Ruuska. Kaikkiaan nuoria pelaajia on mukana Season Golf Academyssa yhteensä jo yli 50. Akatemian päävalmentajana toimii David da Silva, jonka lisäksi akatemiassa opettavat PGA prot Jouni Simanainen ja Henri Salonen. 
 

SEASON GOLF 

 
Finnoonpuisto 4 
02280 Espoo 

Puhelin: (09) 811026

Aukioloajat 1.11.2016 alkaen

Ma – pe klo 9:00-21:00
La – su ja arkipyhät: klo 9:00-21:00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. avoinna klo 9-18.

Edellinen
Seuraava

Kommentit

kommenttia

 
Jaa tämä sivuShare on Facebook
Facebook
0