Eagle Club on täysverinen huvikeskus

Konepajalla harjoittelet ja nautit golfista rennossa ilmapiirissä

Eagle Club Konepaja on monipuolinen viihdekeskus, jossa viettää takuuvarmasti hauskan illan isommallakin porukalla. Golfsimulaattorien lisäksi ammuntasimulaattorit tarjoavat mukaansatempaavan elämyksen. Eagle Clubilla viihtyy koko perhe ja se on mainio tila yritystapahtumiin. Suositulla terassilla ja loungen baarissa pääsee nauttimaan jälkipeleistä samanhenkisten kanssa.

Eagle Club Konepajasta on noussut hetkessä pääkaupunkiseudun puhutuin golfin viihdekeskus. Yhteensä kuusi simulaattoria ja upea VIP-tila tekevät siitä suositun kohtaamispaikan myös yritystilaisuuksille.

TrackManista on tullut alkusyksystä uusi päivitetty 9. versio, joka nostaa kentät, harjoittelu- ja pelimahdollisuudet ja grafiikan aivan uudelle tasolle.

Golfin harjoittelu ja rento yhdessäolo halutaan tehdä Eagle Clubilla vaivattomaksi.

“Kaikki on helppoa vaikka et olisi aiemmin golfia pelannut tai simulaattorissa käynyt. Meillä on myös vuokramailoja, jos sinulla ei ole omia”, Eagle Club perustaja Jari Koski kertoo.

“Henkilökuntamme opastaa tarvittaessa simulaattoreiden käytössä, mutta kaikki toimii helposti vain nappia painamalla. Aamuisin simulaattoreihin pääsee  itsepalveluperiaatteella, ja kun varaat vuorosi netissä, saat ovikoodin ja simulaattorikoodin, joilla pääset omaan simulaattoriisi vaikka jo aamukuudelta.”

Eagle Clubin todellinen helmi on tyylikäs VIP-tila, jonka viisi metriä leveältä screeniltä voi kisailla hauskojen pelien kanssa ja jatkaa yhdessä oloa vaikka katsomalla urheilutapahtumia mukavalla sohvaryhmällä istuen. 

VIP-huoneen varustukseen kuuluu TrackMan 4 -simulaattorin lisäksi Helsingin ensimmäinen SimWayn ammuntasimulaattori.

Simwayn ammuntasimulaattori on todella hauskaa tekemistä porukalla.

Pelaa ja harjoittele omalla tavalla

Eagle Clubilla jokainen kävijä voi harjoitella ja pelata golfia omalla tyylillään. Koski kertoo, että osa kävijöistä hyödyntää golfsimulaattoreita ja niiden antamaa dataa hyvinkin määrätietoiseen harjoitteluun. Moni puolestaan nauttii enemmän yhdessäolosta kavereiden kanssa ja leikkimielisistä kilpailuista.

“Meillä voit päättää itse kuinka haluat viihtyä. TrackManit tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot kentistä, sillä valittavissa on 150 realistisesti mallinnettua golfkenttää ympäri maailman.”

“Toisaalta TrackManin tarjoamat hauskat ja leikkimieliset pelit kiinnostavat kävijöitä yhä enemmän.”

TrackMan antaa myös hyvin tarkkaa dataa lyönnistä; miten maila ja pallo käyttäytyvät ja kuinka sitä voidaan hyödyntää svingin kehittämiseen.

“Harjoitusten jälkeen saat puhelimeesi kaiken lyöntidatan ja pystyt tarkastelemaan sitä vaikka kotisohvalla.”

Jatkossa Eagle Clubin opetustoiminta kehittyy entisestään ja golfia voi harjoitella opettajien kanssa.

Hauskanpitoa koko perheelle ja kaveriporukoille

Jari Koski haluaa, että Eagle Club on myös koko perheen vapaa-ajan keskus, ja kävijöille halutaan luoda ainutlaatuinen kokemus.

“Lapset rakastavat simulaattorien tarjoamia hauskoja pelimuotoja, jotka tekevät golfista entistä hauskempaa. Leikinomaisilla peleillä ja kisailuilla myös golfin oppiminen on paljon helpompaa – niin lapsille kuin aikuisillekin.”

Leikkimieliset kisat sopivat mainiosti myös kaveriporukoiden illanviettoihin ja yritystapahtumiin.

Eagle Club avattiin keväällä 2022 ja jääkiekon MM-kisojen aikaan siitä tuli golfareiden oma kisastudio, ja kesän aikana siitä on muodostunut paikallisten kohtaamispaikka.

Ammuntasimulaattori takaa hauskan kisailun

Eagle Clubin ammuntasimulaattorit ovat olleet suuri menestys.Ne toimivat rennon illanvieton puuhana, mutta huippuluokan datan ja grafiikan ansiosta simulaattoreita voi hyödyntää myös ammunnan harjoitteluun.

“Kaveriporukan kesken voi järjestää kilpailuja joko villin lännen maisemissa, urheiluareenoilla tai vaikkapa villisikametsällä. Yhdellä simulaattorilla ampuu samanaikaisesti jopa neljä pelaajaa.”

Esimerkiksi Wild West tarjoaa kaikkiaan 15 eri peliä villin lännen teemalla. Sport Challengessa haastat puolestaan kaverisi ampumaurheilun saralla, mm. skeetammunnassa ja vaikka ampumahiihdossa. Hunt Challengessa puolestaan on tarjolla kaikkiaan 60 erilaista metsästystilannetta.

Ammuntasimulaattori sopii mainioksi lisäksi golfharjoittelun päätteeksi.

Ammuntasimulaattorissa voit jahdata vaikka hirviä.

Konepaja on kaupungin uusi sykkivä olohuone

Eagle Club sijaitsee Vallilan Konepajalla, joka on olennainen osa Helsingin ja Suomen teollista perintöä. Vanha teollisuusalue on syntymässä uudelleen Helsingin urbaanin kulttuurin sykkiväksi keskukseksi.

Tulevaisuudessa Konepajalla yhdistyy kahvilat ja ravintolat, myymälät ja galleriat, teatterit ja elokuvasalit. Sen alueelta löytyy jatkossa yhä enemmän myös liikuntapaikkoja. Eagle Clubin naapurissa toimii esimerkiksi Billebeino Padel -keskus ja Motivuksen kuntosali. 

Eagle Clubin 60-paikkaisesta aurinkoisesta terassista on tullut kesällä todellinen kohtaamispaikka. Terassi sijaitsee suojaisan sisäpihan päässä ja sen ovat löytäneet myös paikalliset asukkaat. Eagle Clubin baari on avoinna ympäri vuoden aukioloaikojen puitteissa, ja tarjolla on myös pikkupurtavaa. 

Parasta yhdessäoloa niin yritysvieraille kuin kaveriporukoille

Eagle Clubin väljässä ja modernissa VIP-tilassa onnistuu hienosti asiakastapahtumien viralliset osuudet ja hetkessä siitä tulee todellinen viihdekeskus illanviettoa varten.

Kymmenen hengen pöytäryhmän lisäksi 55-neliöisessä tilassa on mukavat sohvaryhmät. Tilasta löytyy myös jääkaappi. Viisi metriä leveältä screeniltä voi katsoa niin presentaatioita kuin urheilutapahtumia. 

“VIP-huoneen varustukseen kuuluu Trackmanin lisäksi ammuntasimulaattori sekä jämerät kaiuttimet, joista toistat haluamaasi musiikkia.” 

Eaglen Clubin VIPin voi vuokrata omaan käyttöön esimerkiksi jääkiekon tai jalkapallon MM-kisojen aikaan. Ennen ja jälkeen lähetysten on mukava testata taidot joko golfissa tai haastaat kaverit ammuntasimulaattorissa.”

Clubille voi tulla myös seuraamaan urheilulähetyksiä loungen televisiosta. “Ja jalkapallon MM-kisat pelataan marras-joulukuussa parhaaseen pikkujouluaikaan”, Koski vinkkaa.

Golfin harjoittelu ja rento yhdessäolo halutaan tehdä Eagle Clubilla vaivattomaksi.

Eagle Clubille on helppo tulla

Eagle Club löytyy keskeiseltä paikalta ja sinne pääsee kätevästi joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Oman auton saa parkkiin tilavaan parkkihalliin, josta on suora pääsy Eagle Clubin tiloihin. Parkkihalli sijaitsee osoitteessa Bruno Granholmin kuja 2. Mikäli saavut kävellen tai julkisilla, niin käyntiosoite on Traverssikuja 3 sisäpihalta.

Eagle Clubille on saatavilla myös vakiovuoroja ja sarjakortteja.

Eagle Clubin 60-paikkaisesta aurinkoisesta terassista on tullut kesällä todellinen kohtaamispaikka. Terassi sijaitsee suojaisan sisäpihan päässä ja sen ovat löytäneet myös paikalliset asukkaat. Eagle Clubin baari on avoinna ympäri vuoden aukioloaikojen puitteissa, ja tarjolla on myös pikkupurtavaa. 

“Kannattaa vierailla nettisivuilla tai kysyä asiakaspalvelusta erilaisia joustavia vaihtoehtoja. Syyskuussa kaikki vuorot ovat tarjouksessa 15 euroa tunnilta ja koko talvikauden maanantaisin vuorot ovat 20 euroa tunnilta”, Koski muistuttaa.

Yhteistyö Supergolfin kanssa on luonnollinen osa Eagle Clubin toimintaa ja Supergolfin pelioikeuksia voi hyödyntää myös simulaattoreissa.  

Kysy lisää Eagle Clubin asiakaspalvelusta 

asiakaspalvelu@eagleclub.fi tai 050 5113006.

Jari Koski.

Teksti: Tero Parkkinen Kuvat: Mikko Kempas