Suomen suurin golfkonserni syntynyt

United Golf Group on heinäkuussa tapahtuneilla yrityskaupoilla yhdistänyt kolme pääkaupunkilaista golfkohdetta yhden sateenvarjon alle: Vantaan Golfpuiston, Continental Golf Parkin sekä enemmistöomistuksen Hiekkaharju Golfista.

Tavoitteena on viedä golfia lähemmäksi asiakasta. United Golf Group pyrkiikin erottamaan omistamisen ja pelaamisen. Tehtäväomistajana on pyörittää golfkenttiä ja harjoittelukeskusta.

”Asiakkaiden ei tarvitse olla omistajia, ja kantaa vastuuta paikkojen kannattavasta pyörimisestä. He voivat ostaa sellaisen määrän golfia kuin itse haluavat, ilman että heitä jaotellaan eri luokkiin”, toteaa United Golf Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Koski.

Yrityksestä kerrotaan, että heille kaikki ovat asiakkaita ja asiakkaat käyttävät tarjolla olevia palveluja juuri sen verran kuin haluavat. ”Liikaa kuulee ja lukee juttuja osakkeenomistajien vertaamista ”halpapelaajiin”. Tarjoamme mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotta he käyttäisivät juuri meidän palveluitamme. Ja sellaiseen hintaan kuin kunkin kukkarolle parhaiten sopii, sillä pystymme hinnoittelemaan ja paketoimaan golfin parhaaksi katsomallamme tavalla asiakkaiden toiveiden mukaisesti”, Koski kertoo.

Kaksi kenttää ja maan suurin range

Uutta Suomessa on varmasti sen, että asiakas voi ostaa pelioikeuden kahdelle kentälle pääkaupunkiseudun parhailla paikoilla ja harjoitella samaan hintaan kolmannella. Tai kuka tietää, kenties tulevaisuudessa useammallakin.

Uusin konsernin kentistä, Vantaan Golfpuisto, on Vantaan Petikkoon rakennettava 18-reikäinen kenttä, jonka ensimmäinen ysi on valmis 2018-2019. Continental Golf Park on Espoon Leppävaarassa, kauppakeskus Sellon takana, sijaitseva Suomen suurin range. Rangella on 120 lyöntipaikkaa, ja lyödä voi sekä nurmelta että matoilta.

United Golf Group Oy on hankkinut myös enemmistöosuuden Hiekkaharjun kenttää pyörittävästä Tikkurila Golfkeskus Oy:sta. Tämä tarkoittaa noin 70% osakkeista.

Kuvat: All over press