Satama ja Eskola yhteistyöhön – Kuopioon ensimmäinen 24/7-golfsimulaattorikeskus

Entinen maajoukkuepelaaja Henri Satama ja PGA Vuoden Opettaja -palkinnollakin huomioitu golfvalmentaja Janne Eskola yhdistivät yhtiökumppaneineen voimansa parantaakseen Kuopion talousalueella golfin harjoittelumahdollisuuksia. Joulukuun alussa aukeava AINAGolf Kuopio on avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

“Vuosi sitten avaamamme AINAGolf Espoo sai niin hyvän vastaanoton asiakkaiden keskuudessa, että me päätettiin alkaa kartoittaa muitakin kaupunkeja toiminnan laajentamiseksi. Kun kävi ilmi, että Kuopiossa oli tarvetta tällaisella, ja että meillä on siellä aika laaja kontaktiverkosto, päätimme alkaa toimia. Ilmiselvää oli, että Janne täytyy saada mukaan”, Henri Satama valottaa.

Yhteiset ajatukset ja toiminnan suuntaviivat löytyivät heti, ja kun sopiva toimitila tuli tarjolle, neuvottelut aloitettiin pikavauhtia.

“Olemme jo pitkään etsineet sopivaa tilaa parantaaksemme golfin harjoittelumahdollisuuksia Kuopiossa. Kun nykyinen, Saaristokadun alkupäässä oleva tila löytyi, teimme varsin nopean päätöksen lähteä edistämään asiaa käytännön tasolle. Sijainti on loistava ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet lajiharjoittelulle Kuopiossa” kommentoi Janne Eskola, yksi AINAGolf Kuopion perustajajäsenistä. 

Trackman 4- lyöntitutkilla varustettu AINAGolf Kuopio on simulaattoriketjun toinen toimipaikka syksyllä 2021 avatun Espoon rinnalla. 

“Meille tulee aluksi kolme lyöntipaikkaa. Mikäli kysyntää on, voidaan lyöntipaikkoja myös lisätä. Kantava ajatus AINAGolfissa on, että golfia voi harrastaa optimiolosuhteissa vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden, AINA”, Eskola jatkaa.

TarinaGolf on kumppanina AINAGolf Kuopiossa. Yhteistyöhön liittyy sopimus Tarinan junioreiden harjoittelusta AINAGolfissa, sen myötä KauppaTarinan Pete Partanen tekee tiloissa mailafittausta ja Janne Eskola puolestaan järjestää tiloissa opetusta.  

AINAGolf Kuopio sijaitsee DataGroupin yhteydessä, osoitteessa Saaristokatu 5. Nettiajanvaraus simulaattoreihin sijaitsee osoitteessa https://kuopio.ainagolf.fi/ josta voi ostaa simulaattoriin arvo- ja lahjakortteja. 

Lisätietoja:

Janne Eskola

Puh: +358 50 599 1992

email: janne.eskola@jegolf.fi

Henri Satama

Puh: +358 50 370 7351

email: henri.satama@gmail.com