Pickalassa rikottiin maaginen 80 000 kierroksen rajapyykki

Pickalassa rikottiin tänään (20.11.2019) Suomen oloissa maagisena pidetty vuosittainen kierrosmäärä. Historiallinen rajapyykki saavutettiin Forest-kentällä klo 10.40, kun 80 000:s pelaaja starttasi kierrokselle.
”Pickalan strategia on olla Suomen vetovoimaisin ja palvelevin golfyhteisö. Ennätyksellinen kierrosmäärä tukee yhtenä mittarina onnistumistamme vetovoimaisuuden vaateessa. Tyytyväisin olen kuitenkin siihen, että pelioikeusmarkkinamme on vetänyt historiallisen hyvin ja olemme
onnistuneet uusien pelaajien, mm. nuorien aikuisten, houkuttelemisessa Pickalaan. Uskon vetovoiman kasvuun myös jatkossa, sillä pahimmat pelilliset haitat Seasiden kehitystyössä on nyt takana ja kaudella 2020 pelaajat pääsevät nauttimaan koko kesän kaikista alueen 65 greenistä ilman niihin kohdistuvia työhaittoja”, kertoo toimitusjohtaja Janne Pelkonen.
Pickalan kentät pidetään avoinna säävarauksella niin pitkään kun mahdollista. Vaikka kentät olisivat välillä suljettu pakkasen vuoksi, avataan ne uudelleen aina mikäli sääolosuhteet sen sallivat. Tarkista päivän tilanne caddiemasterilta (tai nettisivuiltamme) ennen kuin lähdet ajamaan kentälle.
Caddiemaster on paikalla arkisin klo 9.00 alkaen.

Kuva by Twelve Video Productions – Teemu Kiiskinen