Parkkinen FOREn päätoimittajaksi

Tero Parkkinen palaa FOREn palvelukseen ja työskentelee jatkossa lehden toisena päätoimittajana.

”On upeaa saada maamme johtaviin golftoimittajiin kuuluva Parkkinen takaisin FOREn tiimiin. Vahvan sisältöosaamisen lisäksi hänellä on loistavat kontaktit niin kotimaan kuin kansainvälisiin golfvaikuttajiin”, toteaa Krook Median toimitusjohtaja Jerker Krook.

”On hienoa päästä tekemään töitä golfin ja hyvien ihmisten kanssa. Yhteistyö päätoimittajana jatkavan Mikko Suursalmen kanssa toimii hienosti ja uskon että pystymme yhdessä tekemään FOREn sisällöstä yhä kiinnostavampaa”, Parkkinen toteaa.

Kauppatieteen maisteri Parkkinen on aiemmin avustanut säännöllisesti FORE-lehteä, ja toiminut aiemmin mm. Pro Golfin ja Golf.fin päätoimittajana sekä Suomen Golflehden toimituspäällikkönä. Golfalan lisäksi Parkkinen on toiminut työurallaan pääasiassa yrittäjänä monipuolisissa viestinnän ja media-alan työtehtävissä.

”Nostan hattua Jerker Krookille, joka pitkän linjan kustantajana on vahvistanut FOREn ja muiden Krook Median lehtien asemaa yhä haastavammassa mediamaailmassa.”

Suomen golfklubeilla ja golfalan liikkeissä jaettava FORE on vakiinnuttanut paikkansa Suomi-golfissa itsenäisenä golfmediana. Neljä kertaa kauden aikana ilmestyvän golflehden lisäksi Krook Media järjestää suositun FORE! Fashion Tour -golfkiertueen, joka on onnistuneesti houkutellut lajin pariin suuren määrän uusia harrastajia ja tuonut lajille paljon näkyvyyttä.

Krook Media toimii myös alppihiihdon lajiliiton virallisen lehden Edgen kustantajana. Krook Median Kalastuslehti on  oman alansa suurin lehti Suomessa