Ilonen Design Kerigolfin suunnittelukumppaniksi 

Kerigolf – yksi Suomen perinteisimmistä golfkentistä – käynnistää mittavan, monivuotisen kentän kehityshankkeen. Samalla kun kentälle luodaan Master Plan ja uudistetaan vaiheittain kentän laatutekijöitä ja pelattavuutta, keskiössä on myös asiakaskokemus ja golfelämys. Kerigolf on kuuluisan kenttäarkkitehti Ronald Freamin luomus, joka tullaan nyt päivittämään kentän perintöä ja henkeä vaalien 2020-luvulle.   

 Kehityshankkeen kumppanina toimii maamme menestyneimmän ammattilaisgolfarin Mikko Ilosen suunnittelutoimisto Ilonen Design. Ilonen itse toimii toimiston Lead Golf Course Designerina ja on ”hands-on” mukana projektissa. Ilonen Designin filosofiana on maailmanluokan golfkentän suunnittelun ja toteutuksen lisäksi osallistua hankkeissaan kokonaisvaltaisen golfkokemuksen kehittämiseen ja palvelumuotoiluun. Ilonen Design on tällä hetkellä aktiivisesti mukana myös Kytäjä Golfin ja Tammer-Golfin hankkeissa.

 ”Kerigolfin maa-alue on ainutlaatuinen Suomigolfissa ja mielestäni Suomen paras paikka golfkentälle. Useat maailman parhaista golfkentistä sijaitsevat Kerigolfin tapaan hiekkapohjaisilla mailla. Tästä syystä Kerigolfin kehittämisessä on mieletön potentiaali”, arvioi Design Partner Kai Hulkkonen Ilonen Designilta.­

 ”Olemme erittäin iloisia, että Ilonen Design innostui hankkeestamme ja otti haasteen vastaan. Löysimme nopeasti yhteisen lähestymiskulman ja koko kehitystiimillä on valtava into päällä palauttaa Kerigolf taas suomalaisten golfkenttien paalupaikalle”, kertoo Kerigolfin toimitusjohtaja Soili Pelkonen.

 ”Vaikka kenttäkehityksen vaikutukset tulevat näkymään vaiheittain sitä mukaa kun ne valmistuvat, toteutus käynnistyy välittömästi. Uusia palveluita ja tapahtumakonsepteja marssitetaankin esille jo tulevana kesänä”, Pelkonen jatkaa.