FightBack Golf -kiertueen päätöskisa elokuussa Nordcenterissä 

FightBack ja Suomen HCP Golf ry toteuttivat yhdessä kesällä 2023 golf-kiertueen toimintarajoitteisille pelaajille. Tavoitteena oli aktivoida toimintarajoitteiset henkilöt golf-liikunnan pariin, sekä rohkaista heitä hauskaan ja rentoon kisailuun.

Hyvän vastaanoton saaneet osakilpailut järjestettiin 27.5-1.7.2023 eri puolilla Suomea. Kilpailut järjestettiin viikonloppuisin, jotta mahdollisimman moni pystyi osallistumaan. Osakilpailujen yhteydessä oli myös muuta oheistoimintaa, kuten golfiin tutustumista ja golfin alkeis- sekä green card -kursseja.

Kaikista osakilpailuista sarjojen kolme parasta pääsee finaaliin, joka pidetään 12.8. 2023 Nordcenter Golf & Country Clubilla. Kilpailun suojelija on golfiin hurahtanut Pekka Hyysalo, joka inspiroi omalla tarinallaan, asenteellaan ja teoillaan satoja tuhansia, ellei jopa miljoonia suomalaisia. Pekka välittää luomansa FightBackin ydinarvoja: toivoa, positiivisuutta, tahdonvoimaa, sisua ja periksiantamattomuutta kaikenlaisissa elämäntilanteissa.  Kesän 2023 aikana hän on vienyt aktiivisesti sanomaansa eteenpäin myös golfin kautta.

Nordcenterin kisa pelataan yhdeksän reiän Shamblena ja jokaisessa ryhmässä on yksi erityisgolfari. Jokainen avaa, jonka jälkeen valitaan paras avaus. Tästä paikasta kaikki pelaavat omaa palloa reikään saakka ja ryhmän tulokseen otetaan kaksi parasta pistebogey -tulosta.

Lähde mukaan inspiroivaan finaalikilpailuun. 

Lisätietoa: suomenhcpgolf.fi/fightback

Fightback.fi