Smartgolf laajenee

Täyden palvelun nettikauppana tunnetun Smartgolfin uusi golfkauppa avattiin vappuna Helsingin Roihupellossa. Aiemmin keväällä Smartgolf avasi proshopin Paloheinä Golfissa. Myös verkkokauppa on uudistunut, tavoitteinaan selkeys ja helppokäyttöisyys. Smartgolfin ideologiana on golfarilta golfarille.   ”Smartgolfissa olemme samanlaisia klubigolfareita kuin asiakkaammekin”, kertoo kauppias Leif Karlsson filosofiastaan.

Kolmekymmentä vuotta lajia harrastaneena ja kymmenen vuotta kauppiaana ovat luoneet hyvän pohjan palvella asiakkaita ammattitaidolla.   Karlsson perusti Smartgolf-verkkokauppansa jo vuonna 2008. Ensimmäisen kivijalkakauppansa hän avasi 2014 ja nyt liike siirtyi uusiin isompiin tiloihin.

Uusi myymälä sijaitsee aivan Itäkeskuksen kupeessa, Roihupellon teollisuusalueella. Smartgolf alkaa olla harvoja golfin kivijalkaliikkeitä Helsingissä. ”Monet asiakkaat haluavat nähdä tuotteen tai hypistellä sitä ennen ostopäätöstä. Usein asiakkaat tarvitsevat myös neuvoa tuotteen valinnassa ja sehän käy helpoiten myyjän kanssa kasvokkain”, toteaa Karlsson.

”Valikoima ja kanta-asiakkaiden määrä on kasvanut tasaisesti vuosien varrella. Suurentuneen asiakasmäärän vuoksi voimme palvella asiakkaita paremmin isommissa tiloissa, jonne mahtuu myös laajempi valikoima erilaisia tuotteita.”

Smartgolfilta löytyy laaja valikoima hyviä perustuotteita kaikille golfareille. Smartgolfissa aloittelijoiden ja senioreiden välineet ovat tärkeitä tuoteryhmiä, samoin kaikenlaiset golftarvikkeet ja harjoitusvälineet. Lisäksi uuteen myymälään tulee paljon lisää tekstiilejä sekä miehille että naisille. Paloheinän proshopissa valikoima on rajallinen, mutta verkkokaupan tuotteet ovat tilattavissa sinne nopealla toimitusajalla.
Lisätietoja ja uudet aukioloajat osoitteessa www.smartgolf.fi.

 

Teksti ja kuvat FORE!n toimitus