Hillside tähtää huipulle! Kesän pelioikeudet nyt myynnissä!

Pelioikeudet löydät osoitteessa hillside.fi

Vihdin Jokikunnassa sijaitseva Hill Side Golf Oy lähtee kehittämään alueesta monipuolista vapaa-
ajankeskusta. Golfin lisäksi valmistumassa on Euroopankin oloissa ainutlaatuinen frisbeegolfkenttä, jossa tarkoituksena on jatkossa järjestää merkittäviä kilpailuja sekä luoda lajin harrastajille maailmanluokan puitteet. Lisäksi alueella tullaan jatkossa investoimaan myös muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin, joista esimerkiksi padel-kenttä on jo valmiina.

Alueelle ollaan myös rakentamassa majoituskapasiteettiä tukemaan toiminnan laajenemista. Kentän ja maa-alueen omistajista Ari Isokäännällä on pitkäaikainen kokemus liikunnan suurtapahtumien tiimoilta kuten osallisuus Rukan pohjoismaisten talvilajien Maailman Cupin järjestelyorganisaation puheenjohtajistossa.

Toinen omistaja Raimo Vilhunen on Naantalin Aurinkogolfin pääomistaja ja myös vahvasti mukana Harjattula Golfin eteenpäin viemisessä. Kentän operatiivisena johtajana on aloittanut pitkän kokemuksen golfalalta omaava Petteri Oksanen, joka on aiemmin toiminut johtotehtävissä Kaakon Golfissa, Hyvigolfissa sekä Kotojärvi Golfissa.

Tulevana kesänä kenttä pyritään pitämään loistokunnossa ja tähän on palkattu huippuluokan
osaajia. Kenttämestarina aloittaa Espoo Golfista siirtyvä Samuli Salmenautio ja huoltopäällikkönä jo useamman vuoden kohteessa työskennellyt Jani Heinonen. Muu kentänhoitohenkilöstö tulee koostumaan pääasiassa entisistä kentänhoitajista. Hillsiden tavoitteena on olla jatkossa monipuolinen vapaa-ajan kohde sekä kuluttajille että yrityksille.