Fore! Shop 4/16

Fore! penkoo kauppojen hyllyjä ja esittelee mielenkiintoisimmat tuotteet viihdyttämään ja helpottamaan golfarin arkea.

     fore_shop_5  fore_shop_6

Hauskuutta peliin

Hauska lahjaidea huumorintajuisille golfareille: Emoji-golfpallot ja muut golfvarusteet.

Golfpalloissa on kuusi eri emoji-hahmoa. Emoji-sarjassa on tällä hetkellä saatavana seuraavat golftuotteet: golfpallot kolmen tai kuuden pallon pakkauksissa, mailanpää- suojat, pallomerkkarit ja sateenvarjot.
Hinnat ja lisätiedot: www.smartgolf.fi

fore_shop_7

Taskuun mahtuva alkometri

Pieni ja näppärä alkometri Dräger 3820 sujahtaa taskuun helposti, ja on tarpeen tullen elämänpelastaja. Drägerillä on yli 60 vuoden kokemus alkoholipitoisuuden mittaamisesta ja heidän alkometreillään tehdään vuosittain yli 30 miljoonaa mittausta.

Drägerin mittaustekniikka on sama kuin poliisin käyttämissä laitteissa, ja tarkkuus poliisistandardin mukainen.

Suositushinta 299 €
www.dräger.fi

fore_shop_4

Pehmeyttä ja lämpöä syksyyn

Suloisen lämmin ja ihoa hellivä BALMUIR kid mohairvilla keritään noin vuodenikäisestä angoravuohesta. Tämä vauvakarva pitää keriä, jotta vuohi pääsee kasvattamaan aikuisen karvan.
Kid mohair on harvinainen villa, koska sitä saadaan niin vähän. Vuohi tuottaa vauvakarvan vain kerran elämänsä aikana. Toisin kuin mohair villa, kid mohair on täysin kutiamaton eikä ärsytä ihoa. Kid mohair -tuotteet voi pestä käsin ja niiden tuuletus on suositeltavaa, koska se puhdistaa villaa. Suositushinta huivi 35 x 160 cm 119 €

Suositushinta viltti 115 x 180 cm 359 €

www.balmuir.com

fore_shop_1

Näppärä hajunpoistaja

Smellwell on pieni pussukka, jonka voi näppärästi sijoittaa esimerkiksi kenkiin tai laukkuun. Smellwell ei pelkästään peitä hajua, vaan poistaa sen imemällä kosteutta ympäristöstään. Smellwell neutralisoi PH-tasapainon ja tekee näin ympäristöstä epämieluisan bakteereille. Smellwelliä löytyy useissa väreissä.

Suositushinta 11,90 €

www.golfbalance.fi

fore_shop_2

Pusakka syksyn treeneihin

Lämmönsäätelytuote Track Jacket -pusakka on Puman Ther- moregulation Apparel -mallistosta. Malliston tuotteet on suunniteltu pitämään käyttäjän kehonlämpö optimaalisena.

Suositushinta 105 €

www.pumagolf.fi

 

Tekstit: Viivi Avellan ja Pauliina Virta

Kuvat: maahantuojat