Uutta sisältöä golfalalle

FGA Bunkkeripodi näki päivänvalonsa maaliskuussa. Mikrofonin varressa istuu Suomen kentänhoidon kärkinimiä. Mistä tässä uudessa podcastissa on kysymys ja kenelle sitä tehdään?

Finnish Greenkeepers Association FGA ry päätti pistää haravan heilumaan ja alkaa lennättämään hiekkaa myös podcastin muodossa. Pitkän suunnittelun jälkeen maaliskuun puolivälissä päivänvalon näki FGA Bunkkeripodi, jota sponsoroimaan lähti Wihuri. Podcast on suoraa puhetta kentänhoidon ytimestä ja tarjoaa mielenkiintoista kuunneltavaa kaikille golfin parissa liikkuville. Podcast ei ole pelkkää hiekanjyvän hinkkaamista tai ruohonjuuren nypläämistä, vaan sisältö puhuttelee laaja-alaisesti.

Studion yksi vakiokasvoista on Wihurin Juuso Rajasvuo, jolla on vankka kokemus nykyisen työnsä lisäksi myös kentänhoidosta. Rajasvuo on ottanut paikan studion isäntänä melko luontevasti. Rajasvuon lisäksi mikin varressa kuullaan muun muassa Hirsala Golfin Janne Lehtoa, Kytäjä Golfin Antti Koskelaa, Sarfvik Golfin Eetu Rantasta ja Nordcenter Golf & Country Clubin Staffan Lundmarkia. Jo pelkästään kolmen ensimmäisen jakson perusteella on helppo sanoa, että ammattitaitoa studiossa riittää ja sisältö on mielenkiintoista.

FGA:n puheenjohtajana toimiva Lehto on tyytyväinen podcastin starttiin. Kuunteluita on kertynyt mukavasti ja saatu palaute on ollut positiivista. FGA haluaa tarjota kaikille golfin parissa viihtyville uusia näkökulmia ja mielenkiintoista kuunneltavaa lajin ympäriltä. Samalla kentänhoito tulee tutuksi myös alan ulkopuolella ja sillä on toivottavasti positiivinen vaikutus rekrytoinneissa. Uusia kykyjä tarvitaan jatkuvasti eri kentillä.

Haluamme tehdä kentänhoitoa enemmän tutuksi, myös täysin uusille kasvoille, Lehto tiivistää.

FGA on vuonna 1986 kentänhoitajien perustama yhdistys. Yhdistyksen alkuperäinen tavoite on ollut saada kentänhoitajien osaamista koordinoidusti korkeammalle tasolle. Sama punainen lanka pätee toiminnassa edelleen. Koulutus on yksi toiminnan kärjistä. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 250 henkilöä.

Lue lisää: www.fga.fi

Bunkkeripodi ilmestyy Spotifyssa ja Youtubessa.

https://www.youtube.com/@FinnishGreenkeepersAssociation