Pingin uusi -mailaperhe on tehty mittatilaustyönä naisille

Naisten harrastajamäärät ovat kasvaneet maailmanlaajuisesti ennätyslukemiin ja kysyntä erityisesti naisille suunniteltuihin mailoihin on kasvanut. Ping on aina ollut mailamerkkinä edelläkävijä naisgolfissa ja tästä uusin esimerkki on loppukesästä esitelty G Le3 -mailaperhe.

G Le3 jatkaa Pingin sitoutumista naisgolfiin ja tuo heille ainutlaatuisen uusinta teknologiaa hyödyntävän mailamalliston. Mallisto on räätälöity yksinomaan naisharrastajille ja tarjoaa hienon vaihtoehdon pelin parantamiseen. 

G Le3 -perheen mailoilla avautuu mahdollisuus saada lisää pituutta lyönteihin myös alemmalla svinginopeudella.  Mailat on suunniteltu erityisesti pelaajille joiden mailanpään nopeus on alle 80 mailia tunnissa.  Anteeksiantavaksi kehitetyt mailat luovat samalla luottamusta uudistuneen ilmeen ja miellyttävän äänen kautta.

Pingin filosofiassa mailojen fittaus on aina ollut keskeinen. Yhdessä valtuutetun Ping-ammattilaisen kanssa G Le3 -mallistosta voidaaan rakentaa omaan svinginopeuteen sopiva ihanteellinen setti.

Mailat on varustettu kevyillä varsilla ja gripeiilä, jotka osaltaan auttavat nauttimaan pelistä.  Monia kiehtoo varmasti myös uuden malliston hienostunut ulkonäkö. Laivastonsinisen, kullan ja hopean väriyhdistelmä kerää katseet ja antaa lisää luottamusta.

Draiverin lisäksi G Le 3 -mallistossa saatavilla on puu 3, 5, 7 ja 9. Kaikki on suunniteltu antamaan pallolle enemmän nopeutta sekä korkeamman ja pidemmän lentoradan. Rautamailoja on tarjolla kuutosesta ysiin ja tarvittaessa bägiä voi täydentää 4, 5, 6 ja 7 -hybrideillä.

Kokonaisuuden kruunaa tietenkin Pingin putteri. Uudessa mallistossa on naisten peliin räätälöityjä uutusputtereita kaikkiaan neljä erilaista mallia. Saatavilla on myös tyylikkäät G Le 3 -bägit ja muita lisävarusteita. 

Teksti: Toimitus. Kuvat: Ping

G Le3 tuoteperheen laivastonsinisen, kullan ja hopean väriyhdistelmä luo personallisen ja arvokkaan ulkonäön mailoille.