Testissä uusi Vantaan Golfpuiston kenttä

Maamme uusimmalle kentälle on päästetty vain muutamia ryhmiä testaamaan kenttää. Maistiaisina tarjolla on väylät 2-6. Ne ovat nyt valmiina ja etuysi aukeaa keväällä 2017.

Erityisesti kentältä jää mieleen isot kumpuilevat viheriöt. Ison viheriö sisällä on käytännössä pienempiä viheriöitä mille tulee osua jos tahtoo birdejä tehdä. Lipun paikoilla voidaan kentän olemusta muuttaa merkittävästi.  Nurmipinnat ovat jo nyt erinomaisessa kunnossa.

Väylät kulkevat loivassa laaksossa joenvartta. Testattujen väylien reititys ja pelattavuus on erittäin hyvä. Ne antavat mahdollisuuden ottaa riskejä tai pelata varmemmin kautta. Kenttäalueella ei juuri ole puita eikä bunkkereita, joten kenttä vaikuttaa leppoisalta myös vähemmän pelanneelle.

Väylä no 4 oli minusta etuysin suola. Noin 300m pitkä Par 4 houkuttelee lyömään avauksen pitkälle, jopa viheriölle asti, mutta vasemmalla vaaniva joki muuttaa nopeasti birdieahaaveet bogiksi. Risk & Reward väylä parhaimmillaan.

Takaysin rakennustyöt alkavat varsinaisesti vasta ensi kesällä. Valmista 18 reikäistä kierrosta saamme siis odotella vielä pari kesää. Yhdeksän reiän pelioikeuksia kaudelle 2017 kuitenkin myydään jo nyt.

Tervetuloa VaGo!

Teksti ja kuvat OP Nissinen

op_juttu_kuva1
Päivän isäntänä toimi VaGo:n puheenjohtaja Jari Koski
op_juttu_kuva4
Testiryhmässä oli pelaamassa OP Nissinen, Jarkko Raski ja Timo Rauhala.
op_juttu_kuva3
Väylä 5 on hieno Par 3
op_juttu_kuva2
Väylä 4 viheriö