Oliver Lindell perusti oman golfkoulun

Maamme lupaavimpiin ammattilaispelaajiin kuuluva porvoolainen Oliver Lindell on perustanut omaa nimeä kantavan golfkoulun kotiklubilleen Virvikiin.

”Oliver Lindellin golfkoulun tavoite on luoda pohja golfille ja urheilullisen elämäntavan hankkimiseen sekä jatkossa tuottaa huippupelaajia kansainvälisille pelikentille asti”, kertoo koulun vastuuvalmentaja Virvik Golfin Pro Christine Blomqvist.

”Olen iloinen, että saan olla mukana kehittämässä Virvikin nuorisotoimintaa Oliver Lindellin kanssa, jota olen saanut valmentaa uransa alkutaipaleilla.  Golfkoulu on tarkoitettu 5-21 -vuotiaille junioreille ja toiminta on monipuolista, hauskaa ja ympärivuotista.”

Kesällä Virvikissä järjestetään erilaisia leirejä yhteistyössä Oliver kanssa, Oliver Lindell Junior Golf Tour, työpajoja asiantuntijoiden kanssa ja koulutetaan lisää ohjaajia mukaan toimintaan.

”Tuntuu hienolta, kun on tällainen mahdollisuus olla mukana kehittämässä oman seuran junnutoimintaa ja sitä kautta luomaan uusia golflupauksia”, toteaa Lindell.

www.oliverlindellgolf.fi