Verkkokurssi lähipeliin ja mentaalivalmennukseen

Suomalais-ruotsalaisesta yhteistyöstä syntynyt golfin lähipelin ja mentaalivalmennuksen verkkokurssi on julkaistu. 12-osaisen verkkokurssin takana ovat PGA Prot Jouko Mikkola ja Henrik Lundqvist.

Mentaalivalmentajana työskentelevän Jouko Mikkolan ja lähipelivalmennuksen ammattilaisen Henrik Lundqvistin erikoisosaamiseen keskittyvä verkkokurssi pitää sisällään omat osionsa tärkeimpiin lähipelilyönteihin, muun muassa erilaisiin chippityyleihin ja eripituisiin bunkkerilyönteihin sekä ohjeita mentaalipuolen kehittämiseen golfissa.

”Lähipelistä on tehty videoita ja valmennuksia, mutta halusimme tarjota jotain enemmän, joten otimme mukaan myös mentaalivalmennusta. Kun pelaajan tavoitteet ovat selvillä ja hän sitoutuu harjoitteluun maali mielessään, saadaan aikaan pysyvää muutosta. Uskomme, että tämä auttaa erityisesti niitä klubipelaajia, jotka haluavat pitkäjänteisesti kehittää peliään”, Mikkola kertoo verkkokurssin ideasta.

Mikkola painottaa, että yhdistämällä kaksi asiaa, saa harjoittelusta paljon enemmän irti.

”Nyt pelaajilla on mahdollisuus ymmärtää tekniikkaa ja samalla kehittää itseään. Näillä välineillä saadaan kehitystä aikaiseksi”, Lundqvist lisää.

Tutustu kurssiin Jouko Mikkolan kotisivuilla:

www.joukomikkola.fi

Kuvat: All over press