Top 5 ranget Uudellamaalla

FORE! listasi viisi huippurangea Uudellamaalla. Oletko samaa mieltä perusteluista?

Kytäjä Golf

Kytäjän rangella on paras näkymä koko maassa. Sieltä löytyy paljon kohteita ja oikeita griinejä, johon palloa lyödään. Rangella pystyy vetämään mahdollisimman pelinomaista treeniä. Ehdoton plussa on se, että Kytäjällä lyödään aina ruoholta ja voi harjoitella eri tuulensuuntiin. Rangelta löytyy myös oikeat pallot, mikä takaa hyvän fiiliksen. Rangella saa heti käsityksen minkälaiselle kentälle on menossa.

www.kytajagolf.fi

Sarfvik Golfklubi

Sarfvikin rangelta löytyy sopivasti kohteita ja siellä lyödään myös oikeille griineille. Plussaa on sekin, että suurimman osan kaudesta voidaan lyödä nurmelta. Rangelta löytyy erilaisia palloja, joten tuntuma säilyy hyvänä lämmitellessä tai treenatessa. Erityismaininta siitä, ettei poletteja tarvitse. Painat vain pallokoneen nappia ja palloja riittää.

www.golfsarfvik.fi

Kullo Golf Club

Jälleen kerran hieno range, jossa päästään lyömään ruoholta suurimman osan kaudesta. Range laskeutuu hieman alaspäin ja lyöntikohteet ovat hyvin selkeitä. Kohteita on myös tarpeeksi. Visuaalisesti rangella on hyvä meininki, joten siellä viihtyy pitkään.

www.kullogolf.fi

Hirsala Golf

Hirsalassa rangella on saatu hyvin kentän muodot tuotua esiin. Range on yhtä kapea kuin kenttäkin, joten heti saa fiiliksen, että täällä kannattaa osua väylään. Kohteita löytyy myös hyvin eri pituuksille, ja näin saa erilaisista lyöntimatkoista kiinni. Hirsalassa suurin osa kaudesta lyödään nurmelta.

www.hirsalagolf.fi

Peuramaa Golf 

Kaareva range antaa mahdollisuuden lyödä eri tuulensuuntiin, mikä on ehdottomasti hyvä asia. Rangelta löytyy myös hyvin kohteita, löitpä sitten mistä suunnasta tahansa. Osan kaudesta Peuramaalla pääsee lyömään nurmelta, jolloin saa paremman fiiliksen treenaamiseen. Ehdoton plussa on se, että tämä range on auki aina ensimmäisten joukossa ja siellä saa treenata kunnes on lunta maassa.

www.peuramaagolf.com

Teksti Toimitus  Kuva Mikko Kempas