TAGi on POP -festarit järjestetään ensimmäistä kertaa 2-päiväisenä

Golfareiden oma kesäfestari, TAGi on POP järjestetään 11.–12. elokuuta tutussa paikassa 

Tapiola Golfissa Espoossa. Lavalle nousee molempina päivinä monipuolinen kattaus huippuartisteja ja -bändejä, jotka eivät jätä kylmäksi ketään. Festarit juontaa Sami Kuronen.

40-vuotista taivaltaan juhliva Lapinlahden Linnut tekee tänä vuonna vain kaksi festarikeikkaa, joista toinen ja samalla ainoana Etelä-Suomessa järjestettävä keikka on TAGi on POPissa. Lauantaina on myös viimeisiä mahdollisuuksia nähdä Popeda livenä ennen heidän lopettamistaan samoin kuin Happoradio ennen heidän keikkataukoaan.

TAGi on POP on aikuiselle yleisölle suunnattu cityfestivaali, johon on 18 vuoden ikäraja. Festarialueella on laadukas ja tavanomaisesta festaritarjonnasta edukseen poikkeava ruoka- ja juomatarjoilu. Alueelle on helppo saapua myös julkisilla sekä polkupyörällä.

TAGi on POPin VIP-alueen puitteet on  kohdallaan ja siellä pääset nauttimaan festareista kunnolla. VIP-alue tarjoaa sisätiloissa ja Espoon aurinkoisimmalla terassilla huippuoltavat nauttia hyvästä musiikista, loistavasta ruuasta ja viileistä juomista.  VIP-alueille on oma VIP-sisäänkäynti ja lipuntarkastus.   

Pe 11.8. 

KUUMAA

Lapinlahden Linnut

Laura Voutilainen

Secret Service (SWE)

La 12.8. 

Aliisa Syrjä

Black Devils feat. Janne Louhivuori

Happoradio

Ilta

Popeda (Kuvassa)

www.tagionpop.fi