Tag Heuerin golfkelloa on kehitetty helppokäyttöisemmäksi

Vaikka TAG Heuer tunnetaan parhaiten laadukkaista mekaanisista kelloista, on sen valikoimissa ollut jo pitkään Connected-älykellot. Nyt Tag Heuerin golfkelloa on kehitetty ulkonäön ja teknologian puolesta entistä paremmaksi. 

Uuden sukupolven E4 Golf Editionin kuori on modernisoitu ja se istuu paremmin ranteeseen matalan profiilinsa ansiosta.  Kellon nuppi on suurempi ja uudelleen muotoillut toimintopainikkeet tarjoavat paremman tuntuman.  

Näytön safiirilasi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori takaa kestävyyden aktiivisemmassakin käytössä. Kello on päivitetty sisältä täysin uudella 1.7GHz suorittimella, joka takaa entistäkin sulavamman käytön, sekä 30% paremman akun keston.

 Kuminen ranneke on kuvioitu golfpallon pinnan mukaisesti, ja sen taittolukkkon on integroitu merkkausnasta. Kellonkuori on mustalla DLC-pinnoitteella päällystettyä titaania, ja safiirilasia ympäröi keraaminen kellonkehä. Kellon saa erilaisilla ranneke vaihtoehdoilla, sekä nykyään golfkelloa on valikoimissa myös kahdessa koossa.

E4 Golf Editionissa on monia älykellojen ominaisuuksia; sillä voi mm. seurata aktiivisuutta, sykettä, lukea viestejä ja käyttää kattavia treeniominaisuuksia. Käyttöliittymän uudistuksella haluttiin parantaa erityisesti golftoimintojen käytettävyyttä. 

Kellosta löytyy yli 40 000 golfkentän korkealla tarkkuudella piirretyt 2D-kuvat, mitkä paljastavat väylien muotojen lisäksi myös etäisyydet ja esteet. Pelin aikana on helppo syöttää tulokset ja kello näyttää napin painalluksella pelaajan lyöntien pituudet, ja ylläpitää tuloskorttia. 

Kello on yhteensopiva niin Android- ja iPhone-puhelimille ja ladattavissa oleva Tag Heuerin golfsovellus synkronoi tiedot kellon ja älypuhelimen välillä.

Connected Golf Editionin golftoiminnot on luotu vastaamaan vaativankin golfarin vaatimuksiin.  Monista sen ominaisuuksista on hyötyä jo harrastuksen alkutaipaleella olevalle ja kehittyvälle golfarille. 

Lisätietoja TÄSTÄ