Planmeca Golf Areena avattiin tiistaina Vuosaareen

Planmeca Golf Areena avattiin vihdoin tiistai aamuna. Ajelin innoissaan heti aamusta Vuosaareen katsomaan uutta treenihallia.

Ovesta sisään päästyäni näin ihanan avaran ja valoisan hallin joka on tyylikkäästi toteutettu. Heti oikealla avartuu suuri lähipelialue joka on tehty taidolla ja rakkaudella. Laadukkaat ja monipuoliset tekonurmet antavat pelaajille mahdollisuuden harjoitella lähes ulkoviheriöiden tapaan. Pienenä yksityiskohtana huomasin heti lammessa olevat ankat, jotka markkinointijohtaja Pekka Löfman oli käynyt sinne hankkimassa.

Vasemmalle puolelle rakennettiin juuri PEGOn uutta Pro Shoppia, joka tällä hetkellä onkin jo täydessä toiminnassa. Pro Shopin ja lähipelialueen jälkeen hallista löytyy kahvila runsailla istumapaikoilla.

Kahvilan jälkeen loppu halli on pyhitetty lyöntipaikoille. Hallissa on yhteensä 33 lyöntipaikkaa, joista 27 on varattavissa. Lyöntipaikat löytyvät kahdesta tasosta, korkeutta on riittävästi ja matkaa takaseinään on noin 50 metriä. Takaseinällä komeilee loistava kuva aurinkoisemmilta väyliltä, joka saa hymyn kasvoille ja autenttisemman fiiliksen harjoitteluun.

Hallissa on yhteensä liki 4000 neliötä harjoittelutilaa, lähipelialue on noin 700 neliötä. Lisäksi hallista löytyy golfsimulaattori sekä puitteet fysiikkaharjoittelulle.

Lisää tietoa http://www.planmecaareena.golf/

 

TEKSTI ja KUVA Pauliina Virta