Ping G Le 2 – Uusi naisten mailasarja

Yhdysvaltalainen golfvälinevalmistaja Ping julkaisi jatkoa supersuositulle mailasarjalleen.

Heinäkuussa Ping julkaisi täysin uusitun naisten mailasarjan G Le2. Kuten nimestä voi päätellä, se on jatkumoa suositulle G Le -sarjalle. Edellinen mallisto ehti olla markkinoilla kolme vuotta ja oli loppuun asti myyntimenestys. Uutuusmallistossa on nyt tarjolla laaja sarja rautamailoja, hybridejä, puumailoja, draiveri ja kolme putterimallia. Näistä voi koota mieleisensä kokonaisuuden, joka toimii saumattomasti yhteen. 

Uudistusten avulla pallo on mahdollista saada helpommin ilmaan ja pidemmälle”

Mailojen valmistuksessa on kiinnitetty erityisesti huomiota kokonaispainoon. Kaikki mailamallit ovat kevyempiä kuin aikaisemmin. Tämä mahdollistaa nopeamman mailanpään nopeuden.  Kehittämällä painonjakaumaa mailojen MOI-arvo on saatu pienemmästä painosta huolimatta kasvatettua 5%-10% per mailamalli.  Näiden uudistusten avulla pallo on mahdollista saada helpommin ilmaan ja pidemmälle.

Pingin panostus naisten mailoihin näkyy uusissa innovaatioissa ja erinomaisessa viimeistelyssä. Vanha sinivihreä on vaihtunut tyylikkääseen purppuraan. Uusi mallisto on saatavilla kaupoista vielä tämän kesän aikana. 

Teksti: Olli-Pekka Nissinen Kuvat: Maahantuoja