Ping ChipR yhdistää putterin ja wedgen parhaat ominaisuudet

Lisää varmuutta lähipeliin

Chipperi ei ole uusi keksintö. Näitä lähipelin erikoismailoja on tullut markkinoille säännöllisin väliajoin, mutta nyt Pingin insinöörit ova onnistuneet jatkojalostamaan mailan, joka oli suuri myyntimenestys jo ensimmäisenä kautena.  Samalla Pingin legendaarinen Chippo-maila sai  korvaajan uudesta ChipR-mailasta. 

Pingin ChipR -lähipelimaila on yhdistää rautaysin loftin ja putterin varren pituuden. ChipR on maila, joka antaa paljon lisäuskoa heille, jotka kärsivät duffatuista ja topatuista chipeistä. 

Pingin chipperi on parhaimmillaan, kun lipulle on matkaa alle 30-40 metriä ja erityisesti viheriön reunalta chipatessa se toimii luotettavasti. Maila on 38,5 asteinen ja sen varren pituus on 35 tuumaa. Jo lavan muotoilu ja lyhyempi varsi antaa lisää itseluottamusta. 

Ruostumattomasta 431-teräksestä valettu kehäpainotettu lapa on anteeksiantava, ja kun lavan Hydropearl-kromipinnoite hylkii kosteutta, on pallon ja lyöntipinnan kontakti tasalaatuinen säästä riippumatta. 

Lavan pohja on muotoiltu kaarevaksi, joka antaa osaltaan pehmeän tuntuman palloon osuttaessa. Lyöntipinnassa on lisäksi MicroMax-aukkoja, jotka pitävät spinnin tasaisena eri etäisyyksillä ja pienentävät flier-lyöntien riskiä.

Chipperi on parhaimmillaan ns. bump-and-run -lyönneissä. Muutama metri viheriön ulkopuolelta ChipR toimii luotettavasti käyttämällä puttiliikettä lyönnissä. Näin lentorata pysyy matalana ja pallon pituutta on helpompi kontrolloida.

Pingin ChipR tekee chippaamisesta hauskempaa ja helpompaa. Koska harrastajalle tulee lähipelilyöntejä joka tapauksessa paljon, on perusteltua pitää siihen suunniteltua erikoismailaa bägissä. 

Jos chippaaminen wedgeillä tuottaa enemmän tuskaa kuin onnistumisen elämyksiä, kannattaa antaa mahdollisuus Pingin ChipR-mailalle.